Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
NV7B6799JAK SAMSUNG Beépíthető sütők
285.900 Ft
Menny.:db

NV7B6799JAK SAMSUNG Beépíthető sütők

285.900 Ft
Menny.:db
Gyártó: SAMSUNG
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.
Készlet állapot: Nem elérhető

A Beépíthető sütők kategóriában található NV7B6799JAK SAMSUNG Beépíthető sütők kiváló választás, főleg 285.900 Ft árát figyelembe véve. Csak ajánlani tudjuk. Amennyiben telefonon vagy e-mailben érdeklődne a termék iránt, kérjük a következő azonosítóval hívatkozzon rá: NV7B6799JAK SAMSUNG Beépíthető sütők (BMS11230822B)

Termék osztály információ:
I.  osztály: szállítás sérült készülék
II. osztály: szállítás sérült, csomagolás hiányos termék, kiállított darab, kisebb esztétikai hibák. Monitorok, TV-k esetében pixel hiba is előfordulhat. 
III. osztály: HASZNÁLT régebbi, külső sérüléssel rendelkező modellek. Monitorok, tv-k esetében akár pixelhiba
IV. osztály: HASZNÁLT, javított termékek. Monitorok, tv-k esetében több pixel csík

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Konyhába szerelt beépített sütőt mutat be, két főzőzónával és csuklós ajtóval, egy Microwave Combi sütő mellett.

Főbb jellemzők

 

AI Pro főzés

 

AI Pro főzés

Kamera a sütőben és intelligens támogatás a sütési folyamathoz

 

Dual Cook Steam™

 

Dual Cook Steam™

Sütés, gőzölés és gőzfőzés segíti a főzést, ha több ételt készít egyszerre

 

Dual Cook Flex

 

Dual Cook Flex

Az osztott ajtós sütő hatékony használata, amely lehetővé teszi különféle típusú és méretű ételek elkészítését, a sütő csak a felét kinyitva.

Vezérlés és távfelügyelet

AI Pro főzés*

Most az ételek elkészítése rendkívül egyszerű lesz. Mindez az innovatív technológiának köszönhető – a sütő belsejében elhelyezett kamerának. A felhasználó könnyedén megtekintheti és szabályozhatja a sütés minden szakaszát.

A sütő belsejét mutatja. A belső kamera segítségével az AI ​​Pro Cooking rendszer azonosította, hogy a főzendő étel sült tengeri keszeg zöldségekkel, köztük hagymával, sárgarépával, fokhagymával és brokkolival. Javasoljuk, hogy ezt az ételt 220 °C-on 30 percig főzze.

Nézzen be a sütő kinyitása nélkül

AI Pro Cooking – Nézd belülről

Kövesse figyelemmel a főzést, és irányítsa a sütőt az okostelefonján található SmartThings App* segítségével. A belső View Inside kamera** lehetővé teszi, hogy valós időben ellenőrizze a sütési folyamatot – a sütő kinyitása nélkül, és akkor is, ha nincs otthon. Ezenkívül be- és kikapcsolhatja a sütőt, kiválaszthatja a megfelelő funkciókat, beállíthatja az időzítőt és módosíthatja a beállításait.

Egy nőt ábrázol a sütő előtt, és az okostelefonját nézi. A telefon képernyőjének közeli képén a SmartThings App Camera Monitoring funkciója látható, amely valós idejű videót jelenít meg a sütőben sült süteményekről.

Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung fiók szükséges.* A fényképezőgép csak akkor működik, ha a lámpa világít.∗ Ez a jelenet színpadi és csak illusztráció. A megjelenített képek eltérhetnek a tényleges fényképezőgéppel készített képektől.

Készítsen videót a sütő belsejéből

AI Pro főzés - Videó belül

Rögzítse főzési készségeit videón, és ossza meg őket barátaival a közösségi médiában! A Film Inside a belső kamerával* figyeli az egyes ételeket, és rövid videoklipeket** készít a legfontosabb pillanatokról. Automatikusan beállítja a videó sebességét, hogy rögzítse a főzési folyamat legfontosabb elemeit.

Egy rövid videoklipet mutat be a sütőben sült süteményekről, amelyet az Instagram közösségi oldalon osztottak meg.

Egy rövid videoklipet mutat be a sütőben sült süteményekről, amelyet az Instagram közösségi oldalon osztottak meg.

Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung fiók szükséges.* Csak zárt ajtós videóval készült. A főzési folyamat befejeztével körülbelül 20 másodpercet vesz igénybe a videó MPEG fájlformátumba kódolása.∗ Ez a jelenet színpadi, és csak illusztráció. A megjelenített képek eltérhetnek a tényleges fényképezőgéppel készített képektől.

Optimalizálja főzését

AI Pro Cooking – Sense Inside*

Takarítson meg időt a receptek kiválasztásával és szolgáljon fel finom ételeket. A belső kamera* használatával a sütő Sense Inside funkciója felismeri az összetevőket, majd recepteket ajánl, és optimalizálja a sütő beállításait*. Azt is figyeli, hogy az étel milyen jól sül el, és eligazítja a megfelelő elkészítéshez, és figyelmezteti Önt, ha túlsütést észlel**.

Egy sült húsból készült, sült zöldségekkel körülvett edényt mutat.

Csak az Auto Cook menü használatakor érhető el. Előfordulhat, hogy egyes összetevők típusa és mennyisége nem ismerhető fel.* Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung fiók szükséges.*** AI algoritmus alapján, nem valós idejű tanulás. A hozzávalók azonosítása és a recept kiválasztása után, ha előmelegítés szükséges, előmelegítés közben vegye ki a hozzávalókat a sütőből. Ha nincs szükség előmelegítésre, azonosítás után azonnal megfőzhető.**** Előfordulhat, hogy bizonyos sötét színű vagy fedős ételek főzésekor nem működik megfelelően, ami megnehezítheti a felismerést. Ezért Önnek is figyelnie kell a főzés állapotát.∗ Ez a jelenet színpadi, és csak illusztráció. A megjelenített képek eltérhetnek a tényleges fényképezőgéppel készített képektől.

Több étel egyidejű sütése és párolása

Dual Cook Steam™

A sütés és a párolás öröme, hogy az étel szaftos maradjon. A Dual Cook Steam™ lehetővé teszi, hogy a Steam Cook technológiával egészséges gőzölő ételeket készítsen, míg más ételeket különböző hőmérséklet- és időbeállításokkal süthet. Egy kiegészítő funkció - a Steam Assist - sütés vagy pirítás közben gőzzel veszi körül az ételt, és az elkészített ételt kívül ropogóssá és gyönyörűen barnássá, belül lédússá varázsolja.

A sütő belsejét mutatja be, ahol a felső zónában sült hús, az alsó zónában pedig egy fedett edényben lévő zöldségek párolódnak.

Könnyű, egészséges és ízletes párolás

Steam Cook

Egészséges és finom párolt ételek egyszerűbb elkészítése. A Steam Cook forró gőzfelhővel veszi körül az olyan termékeket, mint a zöldségek vagy a friss hal. Az optimális főzésnek köszönhetően megőrzik természetes ízüket és tápértéküket. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy kevesebb zsírt és sót használjon, és megakadályozza az élelmiszerek kiszáradását. A sütő speciális rozsdamentes acél edénnyel van felszerelve, hőálló üvegburkolattal. 100%-ban párolt ételeket készíthet az edényben, miután csatlakoztatta a gőzfejlesztőhöz.

Lazacfiléből és vegyes zöldségekből álló fedett edényt mutat, amelyet gőzben főznek a Full Steam opcióval.

Mindig finom, ropogós és szaftos ételek

Steam Assist

A finom, lédús, ropogós ételek igazi öröme. A Steam Assist funkció gőzzel tölti meg a sütőt, hogy az étel jobban megőrizze természetes nedvességtartalmát.
Ennek eredményeként az étel belül mindig lédús és puha, kívül pedig tökéletesen ropogós és barna. A gőz mennyisége is könnyen állítható a 3 elérhető beállításnak köszönhetően.

 

Nagyobb sütési rugalmasság

Dual Cook Flex

Rugalmasabb és hatékonyabb különféle ételek elkészítése. A felső és az alsó Dual Cook Flex* zóna egymástól függetlenül működik. A felsőt használhatja kisebb ételek sütésére, mindkét zónát egyszerre használhatja különböző ételek elkészítéséhez, amelyek eltérő hőmérséklet- és időbeállítást igényelnek, vagy a teljes sütőkamrát használhatja különösen nagy ételek, például pulyka sütésére. Sőt, a kettéosztott ajtó könnyű hozzáférést biztosít a felső zónához, ami lehetővé teszi a sütési folyamat figyelemmel kísérését anélkül, hogy félne attól, hogy a sütő alsó zónájában megzavarják a folyamatot.

Mutatja a Dual Cook Flex rendszer felső és alsó zónáit, melyeket egymástól függetlenül használnak különböző ételek egyidejű főzésére, különböző beállításokkal: a felső zóna felső hőfok + légkeverés 1 órán át 160°C-on, az alsó zóna alsó hőfokon + légkeveréses 20 percig 190 °C-on.

A sütőnek csak a felét lehet kinyitni

Flex ajtó

Élvezze a teljes rugalmasságot különféle ételek főzésekor a Flex Door segítségével. Egyszerűen nyissa ki a sütő felét, hogy a felső zónát használja kis ételek elkészítéséhez, vagy nyissa ki az egész ajtót mindkét zóna használatához. Ez sokkal könnyebbé teszi a főzés folyamatának ellenőrzését vagy fűszerezését anélkül, hogy a hőt veszítené.

Megmutatja, hogyan lehet a csuklós ajtót teljesen kinyitni egy nagy étel elkészítéséhez, például egy ünnepi pulyka elkészítéséhez, vagy csak a felső fele nyitható ki étel elkészítéséhez a felső zónában. Ez a félbetöltés 25,3% energiát és 22,7% időt takarít meg.

Nagyobb sütési rugalmasság

Dual Cook Flex

Rugalmasabb és hatékonyabb különféle ételek elkészítése. A felső és az alsó Dual Cook Flex* zóna egymástól függetlenül működik. A felsőt használhatja kisebb ételek sütésére, mindkét zónát egyszerre használhatja különböző ételek elkészítéséhez, amelyek eltérő hőmérséklet- és időbeállítást igényelnek, vagy a teljes sütőkamrát használhatja különösen nagy ételek, például pulyka sütésére. Sőt, a kettéosztott ajtó könnyű hozzáférést biztosít a felső zónához, ami lehetővé teszi a sütési folyamat figyelemmel kísérését anélkül, hogy félne attól, hogy a sütő alsó zónájában megzavarják a folyamatot.

Személyre szabott és intuitív sütőkezelés

Minimalista dizájn

A sütő kényelmes kezelése az intuitív, személyre szabott vezérlésnek köszönhetően. A minimalista dizájn stílusos kezelőpanelt kínál 4,3"-es színes LCD kijelzővel, érintéssel és egyetlen gombbal. A készülék a használati minták alapján bemutatja a leggyakrabban használt üzemmódokat, amelyek segítségével gyorsan kiválasztható.

Közeli képen látható a sütő stílusosan minimalista vezérlőpanele LCD-kijelzővel, amelyen a különböző főzési lehetőségekről, érintésvezérlésről és egyetlen gombról jelennek meg képek.

Egészségesebb sült ételek

Air Fry

Egészségesebb sült étel Air Fryer vagy olajsütő nélkül. Az Air Fry megoldás forró levegőt keringet a speciális tálcán sült étel körül. Ez a tökéletes módja a krumpli, ropogós burgonyakrokett és zöldségek elkészítésének. Eltávolítja a felesleges zsírt, biztosítva, hogy az étel kívül ropogós és barnás, belül pedig lédús legyen. A konyhában feleslegessé válik a kiegészítő felszerelés vásárlása és tárolása!

A sütőben lévő ételt kis mennyiségű olajban süti az Air Fry segítségével.

Tökéletesen egyenletes és hatékony sütés

Air Sous Vide

Az Air Sous Vide* a precíziós vákuumsütést hozza a sütőbe. A rendszer pontosan meghatározza a hőmérsékletet 1 fokig a sütő minden sarkában, és egyenletesen tartja azt. Ennek eredményeként, függetlenül attól, hogy az adott étel a kamrában hol található, tökéletesen sült, finom és lédús lesz! Nincs módja annak, hogy leégjen vagy kiszáradjon. Mutatja a sütő belsejében lévő, műanyag zacskóba és fémtálcán lévő, szorosan lezárt húst, amelyet az Air Sous Vide rendszerrel sütnek.

*A szűk vákuumcsomagoláshoz dedikált fóliatasak szükséges, amelyet a sütőkészlet nem tartalmaz.

A főzés még egyszerűbb

SmartThings főzés

Mostantól élvezetesebb lesz a főzés! A SmartThings Cooking* megoldás időt takarít meg, és az átfogó szolgáltatásnak köszönhetően jelentősen megkönnyíti a főzési folyamatot. Megérti a felhasználó igényeit és étkezési preferenciáit, és személyre szabott recepteket** igazít hozzájuk, valamint elkészíti az egész hétre szóló étkezési tervet. Az irányított főzés viszont lehetővé teszi a sütő beállításainak vezérlését és a főzési folyamat nyomon követését egyetlen érintéssel.

A főzés még egyszerűbb

*Vezeték nélküli hálózathoz, Samsung fiókhoz és a Samsung SmartThings alkalmazáshoz való hozzáférés szükséges. A Samsung SmartThings alkalmazás Android 8.0 (Oreo) vagy újabb rendszeren fut, amely Samsung okostelefonokra van optimalizálva. Ez az alkalmazás az iOS 13-as vagy újabb verzióját is támogatja iPhone modellekhez. A SmartThings alkalmazás elérhető az App Store-ban és a Play Store-ban. ** Az opció néhány nyelvi változatban elérhető, beleértve: Angol, francia, német, olasz és spanyol. Lengyel változatban nem elérhető.

Tisztaság a magas hőmérsékletnek köszönhetően

Pirolitikus tisztítás

A sütő belseje tiszta és rendezett lesz, anélkül, hogy időt és energiát pazarolna súrolásra vagy drága tisztítószerekre. A pirolitikus tisztítórendszer felmelegíti a sütőkamrát, leégeti a zsírt és a főzési maradványokat. A sütő makulátlanul tiszta marad, és csak kis mennyiségű hamut kell eltávolítani.

 

Tisztaság a magas hőmérsékletnek köszönhetően

Olyan ételek készítése, amelyek örömet okoznak a szájban

Hőmérséklet szonda

A hőelem egy hőmérséklet-érzékelő, amely az edény belsejében lévő hőmérsékletről tájékoztat. Csak válassza ki azt a hőmérsékletet, amelyet az ételnek el szeretne érni a sütő belsejében, és a hőmérsékletet a sütő belsejében. Amint az edény eléri a megadott hőmérsékletet, a sütő leáll. Nem vesztegeti az időt vagy a hőt a sütő többszöri kinyitásával sütés közben, hogy szemmel tartsa az ételt. A hőelem egy könnyen hozzáférhető aljzatba csatlakozik a sütő tetején.

 

A pörkölés alatt álló hús ízületébe behelyezett élelmiszerszondát mutatja.

Biztonságos és csendes zárás

Lágy záródás

A sütőajtó lágy záródásának köszönhetően a konyhai munkavégzés során a béke és a csend garanciája. Az ajtók finoman, finoman és szinte hangtalanul záródnak. A bennük használt zsanérok finoman megállítják az ajtót, így annak zárása nem csak halk, hanem kivételesen finom is.

 

Biztonságos és csendes zárás

Készítsen több és nagyobb adagot

Nagy kapacitás (76L)

Az akár 76 literes kapacitás megkönnyíti a nagyobb vagy nagyobb ételek elkészítését. Ez új lehetőségeket teremt a főzés során. Egy parti készítésekor könnyedén készíthet egyszerre különféle ételeket. A sütőbe könnyedén elférnek még nagy méretű ételek is, például egy családi összejövetelre tervezett nagy pulyka. Egy nagy pulyka látható a tágas sütőben, nyilakkal, amelyek 76 betűs kapacitását mutatják.

Megtakarítás kompromisszumok nélkül

A+ energiahatékonyság

Energiahatékonyabbá teszi a házat. Kivételes A+ energiahatékonyság a teljes sütő használatakor az Eco Fan Cooking módnak köszönhetően. Energiát takarít meg, mert kevesebb energiát használ. Ugyanakkor a sütő nagy hasznos tere teljes kényelmet garantál főzés közben. Ezenkívül a sütő csökkenti a káros szén-dioxid-kibocsátást.

 

A konyhában lévő sütőt mutatja egy címkével, amely kiemeli az A+ energiahatékonysági besorolását. Ez azt is mutatja, hogy 76 literes kapacitással rendelkezik, és fogyasztása 1,05 kWh/ciklus, mint egy hagyományos sütő, és 0,71 kWh/ciklus kényszerlégkeveréssel.


A tálcák egyszerű behelyezése és eltávolítása

Teleszkópos vezetők

Könnyen behelyezhetők és kivehetők a sütőből az edények. A teleszkópos vezetők simán kinyúlnak és akkor is stabilak, ha nagy és nehéz edényeket helyeznek rájuk. Ennek a funkciónak köszönhetően öntözheti, forgathatja és fűszerezheti az ételeket anélkül, hogy fennállna a kiömlés veszélye.

 

Egy nagy sült pulyka látható, amint kicsúszik a sütőből a teleszkópos sínen.

Méretek

A diagramok kiemelik a sütő méreteit: magasság (elöl) = 596 mm, magasság (hátul) = 559 mm + 20 mm a középső magasságig, szélesség = 595 mm (elöl együtt) / 560 mm (elöl nem), mélység = 550 mm + 21 mm az ajtót (kilincs nélkül). Egy másik diagram a beépített szekrénytér minimális méretét mutatja, amelybe a sütő beépíthető: magasság = min. 590mm / max. 600mm, szélesség = min. 560 mm, mélység = min. 550mm + min. 50 mm-rel a sütő mögött. Ez azt is mutatja, hogy az ajtók 481 mm-re nyúlnak ki teljesen nyitott állapotban. A szöveg azt írja, hogy a beépített szekrénytér hátsó emeletén szellőzőnyílásoknak kell lenniük, amelyek min. 460 mm x min 50 mm a hő szellőztetéséhez és a levegő keringetéséhez.

 

A készülék a SmartThings alkalmazással működik

 

 • Működik a SmartThings-szel

Leírás: 

 • Konvekciós légáramlás1200/1200 W

 • Energiahatékonysági osztályA+

 • Külső méretek (SzxMxM)595 x 596 x 570 mm

 • Nettó tömeg51,5 kg

Specifikáció részletei

Befejez:

 • Sütő típusaDual Cook Steam™
 • Szín/kikészítésFekete üveg
 • Az ajtó kinyitásaLeeresztett
 • Az ajtó típusaNégyszeres üvegezés
 • Gyengéd BezárásIgen
 • Kijelző4,3" színes LCD kijelző
 • Kamara anyagaKerámia zománc
 • A vezérlés típusa1 gomb + érintés

Funkciók    

 • Steam opciókSteam Cook és Steam Assist
 • Felső fűtés1600/1100 W
 • Alsó fűtés1100 W
 • Egy üzemmód (felső fűtés + konvekció)Igen
 • Egy üzemmód (nagy grill üzemmód)Igen
 • Egy üzemmód (Eco Heater)Igen
 • Egy üzemmód (alsó fűtés + konvekciós)Igen
 • Konvekciós légáramlás1200/1200 W
 • Tisztítási módPirolitikus
 • Gőztisztítás (Steam Clean™)Igen
 • Wi-Fi kapcsolatIgen
 • Automatikus programokEgyedülálló 128/Kettős szakács 20/Egészséges szakács 20
 • Air FryIgen
 • Air Sous VideIgen
 • VisszaszámlálóIgen
 • KameraIgen
 • Szülői zárIgen
 • IdőzítőIgen
 • ÓraIgen
 • Belső világítás1,4 W*2 (LED)/40 W (halogén)
 • Nyelvi opcióIgen

Hatékonyság

 • Kapcsolat

Paraméterek

Grill funkciók Van
Méretek: 59,6 cm x 59,5 cm x 48,1 cm
Sütő öntisztítás Pirolítikus
Űrtartalom 76liter
Sütősín Van

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.