Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
RS68CG882ESL SAMSUNG Side-by-side hűtőszekrény
382.900 Ft
Menny.:db

RS68CG882ESL SAMSUNG Side-by-side hűtőszekrény

382.900 Ft
Menny.:db
Gyártó: SAMSUNG
Szállítási díj: 19.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Készlet állapot: Elérhető
A Side-by-side hűtőszekrények kategóriában található RS68CG882ESL SAMSUNG Side-by-side hűtőszekrény kiváló választás, főleg 382.900 Ft árát figyelembe véve. Csak ajánlani tudjuk. Amennyiben telefonon vagy e-mailben érdeklődne a termék iránt, kérjük a következő azonosítóval hívatkozzon rá: RS68CG882ESL SAMSUNG Side-by-side hűtőszekrény (SBS240702001A)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Az RS8000C be van szerelve a konyhába.

Akár 10%-os energiamegtakarítás

SmartThings AI energiamód – 10%

Kövesse nyomon és proaktívan takarítson meg energiát. Az AI Energy Mode* elemzi a hűtőszekrény használati szokásait, és az AI technológia alapján megbecsüli az energiafogyasztást. Ha a becsült villanyszámla meghaladja az előre beállított célt, javasoljuk, hogy aktiválja a megtakarítási módot, hogy akár 10%-kal csökkentse az energiafelhasználást***.

Nyirkosabb, frissebb étel

Twin Cooling™

Gondoskodjon arról, hogy az élelmiszerek hosszabb ideig maradjanak nedvesek és frissek. A Twin Cooling™ rendszer független párologtatók és ventilátorok segítségével optimalizálja a hőmérsékletet és a páratartalmat a hűtőszekrényben és a fagyasztóban. A legjobb körülmények között tárolja az élelmiszereket, és megóvja természetes ízét és aromáját azáltal, hogy megakadályozza a szagok keveredését.

Több hely az ételnek

Nagy kapacitás a SpaceMax™ technológiával

Tároljon több élelmiszert a tágas 645 literes belső térben. Az egyedülálló SpaceMax™ technológia lehetővé teszi, hogy a falak sokkal vékonyabbak legyenek, így extra tárhelyet teremt a külső méretek növelése nélkül. Ha a Beverage Center a hűtőszekrényben van, az a fagyasztó kapacitását is 11 literrel**** növeli.

  • * Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolatra és Samsung-fiókra van szükség.** Adott modellekhez elérhető wifi-frissítésen keresztül. A teszt eredménye belső teszten alapul. Az eredmények a használati körülményektől és a mintától függően változhatnak.*** A kompresszor sebességének és működésének optimalizálásával, valamint a fagyasztó hőmérsékletének beállításával.**** A belső tesztelés alapján a külső adagolómodellhez (RS68A8520S9) képest a kapacitás változhat. modellek és jellemzők szerint.

Végezze el a SmartThinget otthon

SmartThings energia

Hatékony energiafelhasználás, intelligens megtakarítás

Kezelje energiafelhasználását, hogy csökkentse szénlábnyomát és pénzt takarítson meg. A SmartThings Energy* energiahatékonysági tippeket ad. Emellett valós időben figyeli a készülékek energiafogyasztását**, és összehasonlítja az előző hónaphoz képest. És figyelmezteti Önt, ha esetleg túllépik a havi célokat.

* Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolatra és Samsung-fiókra van szükség.** A SmartThings Energy jelenleg körülbelül 40 olyan Samsung háztartási készülékkel működik, amelyeken engedélyezve van a SmartThings. Ilyenek a hűtőszekrények, mosógépek, ruhaszárítók, mosogatógépek, légkondicionálók, légtisztítók, porszívók, sütők, páraelszívók, főzőlapok, mikrohullámú sütők, tévék (2022 júniusától) és energiamérők.

SmartThings otthoni ápolás

Okos karbantartás, egyszerű karbantartás

Könnyebben gondoskodjon hűtőszekrényéről. A SmartThings Home Care* valós idejű megfigyelést és riasztásokat biztosít. Ellenőrizheti állapotát, beleértve a vízszűrő állapotát is. Ezenkívül automatikusan értesíti Önt, ha az alkatrészek cserére szorulnak, vagy problémákat észlel, és megoldást javasol.

* Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung fiók szükséges.

SmartThings főzés

Okos főzés, ízletes ételek

Hatékonyabban kezelheti, elkészítheti és vásárolhat élelmiszert. A SmartThings Cooking* lehetővé teszi, hogy listát készítsen a hűtőszekrényben lévő ételekről, és kezelje a lejárati dátumokat, így bármikor és bárhol ellenőrizheti, hogy mi van. Személyre szabott recepteket is ajánl az Ön preferenciái és a meglévő összetevők alapján.

* Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung fiók szükséges.

Teljesítmény:

Normál (-19 ℃ fagyasztóban, 3 ℃ hűtőszekrényben), Hűtőszekrény Max (3 ℃ fagyasztóban és hűtőben), Nyaralás (-19 ℃ fagyasztóban, hűtőszekrény kikapcsolva), Energiatakarékos (fagyasztó kikapcsolva, 3 ℃ hűtőszekrényben), és Mini Fridge (3 ℃ fagyasztóban, kikapcsolt hűtőben) módok az RS8000C belsejében található gombokkal érhetők el.

5 átalakítási mód

Smart Conversion™

Élvezze a tökéletes rugalmas tárolást a Smart Conversion™ funkcióval. A Twin Cooling technológia segítségével 5 üzemmód között válthat. Egyszerűen alakítsa át fagyasztóját hűtőré, hogy több friss élelmiszert tároljon. Energiatakarékosság érdekében kapcsolja ki a hűtőszekrényt vagy a fagyasztót*. Vagy használja a fagyasztót kis hűtőként.

* Ha a hűtési vagy fagyasztási funkciók kikapcsolt módban vannak, a hűtőszekrény vagy a fagyasztó hőmérséklete 15 ℃ alatt marad a penészedés és a szagok elkerülése érdekében, alacsony áramfogyasztás mellett. A hűtőszekrény vagy a fagyasztó nem kapcsolható ki önállóan. NE TÁROLJON ÉTELT VAGY ITALOKAT A HŰTŐBEN, AMIKOR A HŰTÉSI VAGY FAGYASZTÁSI FUNKCIÓK KI ÜZEMMÓDBAN VAN. A 15 ℃ NEM ELÉG HŰVŐ A ROMLÁS ELŐZÉSÉHEZ.

A hűtőben található fém hűtőlapok rendkívül hidegnek tűnnek, és a hideg levegő körbeáramlik.

Frissebben tartja az élelmiszert

Fém hűtés (opcionális)

Tartsa fenn az optimális hőmérsékletet a hűtőszekrény belsejében, hogy az élelmiszerek frissek maradjanak, még akkor is, ha gyakran nyitja vagy csukja be az ajtót. A hátsó falban található fém hűtőcsatorna visszatartja a levegő hidegét, és segít gyorsan helyreállítani a hőveszteséget. Ezenkívül prémium megjelenést kölcsönöz, és könnyen tisztára törölhető.

A hűtés alatti hőmérséklet-változás grafikonja látható, a precíz hűtés pedig ±0,5 ℃.

Végső frissesség

Precíz hűtés

Hosszabb ideig megőrzi az élelmiszerek frissességét, ízét és állagát. Az egyes rekeszekben lévő független hűtők minden sarkot egyenletesen hűtenek. A fejlett szigetelés csökkenti az ingadozásokat, függetlenül attól, hogy milyen meleg vagy hideg van kint. A digitális inverter technológia a hőmérsékletet is pontosan érzékeli és szabályozza.

 

Gyors hűtés és fagyasztás

Power Cool / Power Freeze

Élvezze a gyors hűtési teljesítményt. Egy gombnyomásra a Power Cool intenzíven hideg levegőt fúj be a hűtőszekrénybe, hogy gyorsan lehűtse élelmiszereit vagy kedvenc italait. A Power Freeze gyors hideg levegőt juttat a fagyasztóba. Kiválóan alkalmas fagyasztott élelmiszerek fagyasztására vagy keményítésére, valamint jég készítésére.

Kényelem

A tálca közvetlenül a polc alá van szerelve.  Előre húzhatja a tálcát és kiveheti.

Könnyen szerezze be a kedvenceket

Kivehető tálca (opcionális)

Tárolja és sokkal könnyebben érheti el kedvenc dolgait. A kivehető tálcát olyan tárgyak tárolására tervezték, mint a tejtermékek, desszertek vagy borosüvegek. Használhatod fióknak, vagy a tálcát is kiveheted, így mindent könnyen elérhetsz. És átlátszó, így gyorsan láthatja, mi van benne.

A 82 mm magas hagyományos modellhez képest az RS8000C 105 mm-es borospolca nagyobb palackok és élelmiszerek tárolását teszi lehetővé.

Rugalmas bortároló

Rack & Shelf™ (opcionális)

Használja ki jobban a hűtőteret a többfunkciós Rack & Shelf™ segítségével. Szélesebb kialakításának köszönhetően nem csak normál méretű, hanem vastagabb borosüvegek, például pezsgők is tárolhatók. A laposabb forma is sokkal sokoldalúbbá teszi, mivel más ételeket is elfér benne, például pizzák és tojásos dobozok.

Sok italos palack található az RS8000C szélesebb Flat Duckjában.

Több hely, kevesebb hulladék

Lapos csatorna

Szerezzen több helyet a teljesítmény csökkenése nélkül. A hagyományos csatornákkal ellentétben a hátsó falban lévő vékony hűtőnyílás teljesen lapos, ami minimálisra csökkenti a holtteret és több helyet biztosít az élelmiszerek tárolására. De még mindig ugyanolyan hatékonyan hűt és szellőz, így minden friss és ízletes marad.

 

Zökkenőmentes hozzáférhetőség

Könnyű hozzáférés-vezérlés

Élvezze a stílusos, de könnyű vezérlést, még akkor is, ha korlátozott a mozgása. A Hidden Display kiemeli a minimalista dizájnt, mivel diszkréten el van rejtve benne. A kezelőszervek még kerekesszékből is karnyújtásnyira vannak, és egy kézzel is használhatók, így a fogyatékkal élők számára is jobb hozzáférhetőséget biztosítanak.

Kényelem

Több jég, több hely

Beltéri jégkészítő

Teremtsen több helyet több élelmiszer tárolására, de még mindig legyen elegendő jég a beltéri jégkészítővel. Mivel az ajtóba van beépítve, extra tárhelyet biztosít a fagyasztópolcok felszabadításával, de rengeteg jeget készíthet és tárolhat. Átlátszó műanyag borításának köszönhetően pedig könnyen láthatja, mennyi van még hátra.

Telepítse bárhová

Nem vízvezetékes vízadagoló** (opcionális)

A hűtőszekrényt bárhová felszerelheti időigényes vízvezetékek vagy rendezetlen csövek nélkül. Nagy, BPA-mentes* víztartállyal rendelkezik a nem vízvezetékes vízadagolóhoz**. Így szinte minden helyre telepíthető. És nincs szükség a vízszűrő rendszeres cseréjére, így időt és pénzt takaríthat meg.

* A biszfenol A (BPA) polikarbonát műanyagokban és epoxigyantákban található, amelyeket gyakran használnak élelmiszer- és italtartályokban, és lehetséges káros egészségügyi hatásokkal hozták összefüggésbe.** Nem kötelező. Választhat vízvezetékes vagy nem vízvezetékes vízadagolót.

Hatékonyság/ Tartósság

Hatékony kompresszor

Digitális inverteres kompresszor 20 év garanciával

Élvezze a nagy energiahatékonyságot, a kis zajt és a hosszan tartó teljesítményt. A digitális inverteres kompresszor automatikusan beállítja a sebességét a hűtési igényeknek megfelelően. Így csendes, hatékonyan használja az energiát és sokáig működik, a kompresszorra 20 év garanciával*.

* A 20 év garancia csak a kompresszorra korlátozódik.

Tervezés

Harmonikus kialakítás

Beépített megjelenés

Adjon otthonának stílusosan integrált és modern megjelenést. A beépített kinézet tökéletesen illeszkedik készülékeihez és szekrényeihez, így zökkenőmentes konyhabelsőt hoz létre. Minimalista kialakítása pedig lapos ajtókkal, süllyesztett fogantyúkkal, Rejtett kijelzővel, lapos borospolccal és szürkére színezett ételtárolókkal és dobozokkal* rendelkezik.

* Választható. Csak bizonyos modelleken érhető el.

Hogy kell mérni

 

Az RS8000C 1780 mm magas a csuklópánttal, 912 mm széles és 716 mm mély a fogantyúval együtt.  A mélység az ajtó nélkül 610 mm.  A bal oldali ajtó maximum 165 fokban nyitható balra, a jobb oldali pedig maximum 170 fokban jobbra.  Ha mindkét ajtót maximálisan kinyitják, a teljes szélesség 1730 mm.  Ha mindkét ajtót 90 fokban kinyitják, a teljes mélység 1165 mm.  Telepítéskor az RS8000C-nek több mint 50 mm-re van szüksége a hátsó faltól és 30 mm-nél az oldalfalaktól.

Műszaki adatok:

Bruttó összesen (liter): 634 ℓ
Nettó szélesség (mm): 912 mm
Nettó tok magassága zsanérral (mm): 1780 mm
Nettó mélység ajtókilinccsel (mm): 716 mm
Nettó tömeg (kg): 110 kg
Hűtés típusa: Twin Cooling Plus

Teljes specifikáció

Kapacitás

Bruttó összesen (liter): 634 ℓ
Bruttó fagyasztóhoz (liter): 225 ℓ
Bruttó hűtőgéphez (liter): 409 ℓ

Fizikai specifikáció

Nettó szélesség (mm): 912 mm
Nettó tok magassága zsanérral (mm): 1780 mm
Nettó tok magassága zsanér nélkül (mm): 1746 mm
Nettó mélység ajtókilinccsel (mm): 716 mm
Nettó mélység ajtókilincs nélkül (mm): 716 mm
Nettó mélység ajtó nélkül (mm): 610 mm
Csomagolás szélessége (mm): 980 mm
Csomagolási magasság (mm): 1912 mm
Csomagolási mélység (mm): 776 mm
Nettó tömeg (kg): 110 kg
Csomagolás súlya (kg): 115 kg
20/40/40H (konténer): 18/36/36

Hűtő funkció

Power Cool funkció: Igen
Power Freeze funkció: Igen
Hűtés típusa: Twin Cooling Plus

Hűtőszekrény funkció

Polcok száma (összesen): 4 
Bortartó: Nem
Az ajtózsebek száma: 5 
Tojástartó (tojástálca): Igen
Belső LED világítás: Felső LED
Polc anyaga: Edzett üveg
Zöldség- és gyümölcsfiók száma: 2 

Fagyasztó funkció

Polcok száma (összesen): 4 
Polc anyaga: Edzett üveg
Az ajtózsebek száma: 2 
Jégkészítő: Auto Indoor I/M
Belső LED világítás: Felső LED
Fiók száma: 2 

Általános jellemzők

Ajtóriasztó: Igen
Hűtőközeg: R600A
Autonómia óra (emelkedő hőmérséklet): 7 óra
Zár & Kulcs: Igen
Kompresszor: Digitális inverteres kompresszor

Külső jellemző

Adagoló vízszűrővel: Igen
Kijelző típusa: Belső (Jégkék)
Kilincs: Hosszú szünet
Szín: Ez Clean Steel
Adagoló típusa: Jég és víz (vízvezeték)

Teljesítmény

Energiahatékonysági osztály: E
Zajszint: 36 dBA
Klíma osztály: SN,N,ST,T
Hűtőteljesítmény (kg/24h): 15 kg/24 óra
Energia fogyasztás: 351 kWh/év
Nyaralás mód: Igen

Okos

WiFi beágyazottIgen

Paraméterek

Energiafogyasztás 351 kWh / év
Fagyasztó kapacitás 225 liter
Hűtő kapcitás 409 liter
Különleges jellemzők 634
Méretek: 178 cm x 91,2 cm x 71,6 cm
Teljes kapacitás 634 liter
Víz adagoló Van
Zajszint 36 dB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.