Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
FABULA PLUS EV8 BK A60 FABER Páraelszívók (A)
424.900 Ft
Menny.:db

FABULA PLUS EV8 BK A60 FABER Páraelszívók (A)

424.900 Ft
Menny.:db
Gyártó: FABER
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 16.
Készlet állapot: Elérhető
A Beépíthető páraelszívók kategóriában található FABULA PLUS EV8 BK A60 FABER Páraelszívók (A) kiváló választás, főleg 424.900 Ft árát figyelembe véve. Csak ajánlani tudjuk. Amennyiben telefonon vagy e-mailben érdeklődne a termék iránt, kérjük a következő azonosítóval hívatkozzon rá: FABULA PLUS EV8 BK A60 FABER Páraelszívók (A) (psz01240124A)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

FABULA PLUS EV8 BK A60, fekete

A DownDraft kihúzható páraelszívó kategória igazán egyedi modellje az elegáns FABULA páraelszívó, amely megfelelő hangulatot kölcsönöz konyhájának.
Közvetlenül a munkalapba, a főzőfelület mögé szerelhető. Amint bekapcsolja, a szívórész kinyúlik a munkalapból, és elkezdi elszívni a gőzt és a szagokat nemcsak a főzőlap feletti térből, hanem közvetlenül az egész konyhából.
A zsírkazettás szűrőket fedő sima fekete üveg letisztult megjelenést kölcsönöz a páraelszívónak, és megkönnyíti a páraelszívó karbantartását. A visszahúzható rész 10 cm-rel magasabb, mint más márkák hasonló termékei.
Konyhájának levegője mindig tökéletesen tiszta lesz a modern EVO szellőztető egységnek köszönhetően, amely kiemelkedik nagy teljesítményével és alacsony energiafogyasztásával.
A szekrény mélységétől függően a beépített motorháztető elé vagy mögé helyezheti. Ha a motort hátulról helyezzük el, akkor elegendő hely áll rendelkezésre a beépített sütő vagy fiókok felszereléséhez. Ezután bármelyik oldalról csatlakoztathatja a kipufogócsövet.
Érdekes lehetőség a páraelszívó motorjának áthelyezése a konyhán kívülre. A FABULA KIT (csináld magad) vagy az EVJ4 (kulcsrakész) készlet segítségével lehetőség van a páraelszívó motor nélküli páraelszívóvá alakítására, illetve az eredeti motor felhasználásával egy EVJ külső szellőző egység létrehozására, amelyet egy kamrában, műszaki helyiségben vagy a ház padlásán. A páraelszívó minden funkciója megmarad, a fiókok mélysége nincs korlátozva, működése szinte zajtalanná válik.
Csatlakoztatható a több színváltozatban elérhető VILPE ​​tető külső szellőző egységhez vagy a főként a ház külső falára szerelhető Mistral külső egységhez is. Mindkét változatnál a páraelszívó műszaki paraméterei megegyeznek a külső szellőzőegységekéivel.
A páraelszívó vonzerejét a résszívás fokozza – a levegőt egy szűkített profilon keresztül szívja be, a felgyorsult áramlás pedig képes magával rántani a környező gőzöket, miközben a zajszintet akár 3 dB(A)-el is csökkenti.
Az előlap vonalából nem kilógó érintésvezérlés rendkívül sok funkciót kínál. A páraelszívó intenzív szívó funkcióval, szűrő telítettségi jelzéssel, főzés utáni lefutási lehetőséggel és "24" szellőztető funkcióval büszkélkedhet, amely biztosítja konyhája egész napos szellőzését.
A kellemes fényerősségű ferde LED panel tökéletesen megvilágítja a munkafelületet.

Fő paraméterek

Takarékosság: B

Fekete szín

Szélesség (cm): 60

Készülék súlya (kg): 30,26

Zajszint (dB): 46 | 52 | 59 | 62 | INT 70 db(

Technológia - FABER FABULA PLUS EV8 BK A60

Prémium távirányító

Prémium távirányító

Az elektronikus vezérlésű Faber páraelszívók lehetővé teszik a távirányító használatát, ami növeli a kezelő kényelmét. A rádió- vagy infravörös technológia (a motorháztető típusától függően) lehetővé teszi az összes funkció távvezérlését, például a motor le- és bekapcsolását, a világítás vagy a teljesítmény beállításait.

Felfutás a főzés vége után

Felfutás a főzés vége után

A funkció lehetővé teszi, hogy a páraelszívó automatikusan kikapcsoljon a főzés befejezését követő 30 perc elteltével a tökéletes levegőcsere érdekében a konyhában és az összes maradék gőz eltávolítása érdekében.

Külső motor

Külső motor

Az ezzel az ikonnal jelölt páraelszívók esetében lehetőség van a motort a konyhán kívülre helyezni. Ezzel szinte zajtalan működés érhető el. További információért lásd a tartozékokat.

Az egységrögzítő készletet külön kell megvásárolni, és ha erre a módosításra van szüksége, vásárláskor jelezze felénk (ez egyedi megoldás/módosítás).

Intenzív szívás

Intenzív szívás

Az elszívó megnövelt teljesítménye a gomb megnyomásával bármely sebességről aktiválható. Rövid távú használatra készült. 10 perc elteltével a készülék automatikusan átvált arra a sebességre, amelyről a funkció aktiválva lett.

Szűrő telítettség jelzés

Szűrő telítettség jelzés

A funkció figyelmeztet a zsírszűrők karbantartásának (mosásának) szükségességére, vagy a szagszűrők cseréjének szükségességére (csak recirkulációs üzemmódban).

Hornyolt szívás

Hornyolt szívás

A levegő a szívózóna kerülete mentén szűkített profilon keresztül szívódik be. Ez jelentősen megnöveli az áramlási sebességét és a környező gőzök magával húzó képességét (Venturi-effektus). A szívózónát lefedő panel megakadályozza, hogy a szellőzőegységből származó zaj visszakerüljön a konyhába, így 25%-kal csökkenti az észlelt zajt.

Szellőztetés 24

Szellőztetés 24

A funkció lehetővé teszi a konyha vagy a kapcsolódó területek könnyű szellőzését a nap 24 órájában. Az elszívó óránként automatikusan bekapcsol 10 percre, és minimális zajjal és elhanyagolható zajjal működik.

2 világítási fokozat

2 világítási fokozat

A teljes világítási intenzitás mellett alacsony fényerősség is választható, amely alacsony fogyasztás mellett hosszú ideig használható.

LED izzók

LED izzók

A LED világítás erős és éles fényforrást hoz létre azáltal, hogy a főzőzónán a kiváló fényeloszlást kellemes pihentető intenzitással kombinálja. Ugyanakkor az energiafogyasztás nagyon alacsony, mindössze 2 W.

Külső motor

Külső motor

Az ezzel az ikonnal jelölt páraelszívók esetében lehetőség van a motort a konyhán kívülre helyezni. Ezzel szinte zajtalan működés érhető el. További információért lásd a tartozékokat.

Az egységrögzítő készletet külön kell megvásárolni, és ha erre a módosításra van szüksége, vásárláskor jelezze felénk (ez egyedi megoldás/módosítás).

Kioldó burkolatok

Kioldó burkolatok

Maximális kényelmet nyújt főzés közben: egy távirányító segítségével a páraelszívót elektromechanikusan a főzőlap fölé süllyesztjük, ezzel is növelve a szívási hatékonyságot. Nyugalmi helyzetében a páraelszívó a mennyezeten van, ahol nem akadályozza a nappali kilátást.

Sound Pro

Sound Pro

Az új technológiának köszönhetően csökkent a turbulencia és a motortérben keletkező légörvények. Ezzel sikerült csökkenteni a zajt és javítani a motorháztető hangminőségét.

Minden paraméter - FABER FABULA PLUS EV8 BK A60

Teljesítmény az IEC 61591 szerint: 200 | 280 | 350 | 430 | INT 650 m3/h

Zaj az IEC 60704-2-13 szerint: 46 | 52 | 59 | 62 | INT 70 db(

Vezérlés: Nincs kiválasztva

Zsírszűrő: fém kazettás

Világítás: LED 4000K

Kimenet: 150 mm

Maximális kimeneti nyomás: 560 Pa

Energiaosztály: B

Paraméterek

Elszívó teljesítmény 650 m³/h
Elsízvó típusa Felnyitható, beépíthető
Energiaosztály: B
Fokozatok szám 3fokozat
Zajszint 70 dB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.