Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
WD90T534ABE SAMSUNG Mosó-szárítógép
211.900 Ft
Menny.:db

WD90T534ABE SAMSUNG Mosó-szárítógép

211.900 Ft
Menny.:db
Gyártó: SAMSUNG
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 28.
Készlet állapot: Elérhető

A Mosó-szárítógépek kategóriában található WD90T534ABE SAMSUNG Mosó-szárítógép kiváló választás, főleg 211.900 Ft árát figyelembe véve. Csak ajánlani tudjuk. Amennyiben telefonon vagy e-mailben érdeklődne a termék iránt, kérjük a következő azonosítóval hívatkozzon rá: WD90T534ABE SAMSUNG Mosó-szárítógép (FEL0144E00050)

Termék osztály információ:
I.  osztály: szállítás sérült készülék
II. osztály: szállítás sérült, csomagolás hiányos termék, kiállított darab, kisebb esztétikai hibák. Monitorok, TV-k esetében pixel hiba is előfordulhat. 
III. osztály: HASZNÁLT régebbi, külső sérüléssel rendelkező modellek. Monitorok, tv-k esetében akár pixelhiba
IV. osztály: HASZNÁLT, javított termékek. Monitorok, tv-k esetében több pixel csík

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Automatikus mosószer és öblítő adagolás

Air Wash

Digitális inverteres motor

Energiatakarékos és kíméletes mosás

ECOBUBBLE™ TECHNOLÓGIA

A Samsung ecobubble™ technológiája még az érzékeny ruhadarabok nagyon alapos és kíméletes tisztítását is biztosítja – még alacsony mosási hőmérsékleten is. Ehhez egy habpárnát hoznak létre, amely gyengéden beborítja ruháját. A már a mosási ciklus előtt feloldott mosószer késedelem nélkül kifejti teljes erejét. Ez azt jelenti, hogy 20 fokon moshat energia- és költséghatékonyan – ugyanolyan mosási teljesítmény mellett.

* Az IEC 60456-2010/4 kg-os töltet/ökopamut hidegmosás (WF80F5E5U4W) szerint tesztelve, vs. pamut 40°C ecobubble™ nélkül (WF0702WKU). A teszteredmények személyenként változhatnak.
** A Springboard Engineering EMPA csíkokon végzett laboratóriumi teljesítménytesztje alapján, amely összehasonlítja a normál mosószeres oldat tisztítási teljesítményét az ecobubble™ tisztítási teljesítményével, további mechanikai hatás nélkül.

Egyszerű vezérlés

A Samsung új Simple Control működési koncepciója önmagáért gondolkodik és a mesterséges intelligencia segítségével tanul. Például a programokat az Ön mosási szokásai alapján rendezi a rendszer, vagy automatikusan beállítja a megfelelő szárítási ciklust a frissen mosott ruhaneműhez*. A SmartThings alkalmazás** további tanácsokat, terveket és támogatást nyújt, és a lehető legkellemesebbé és leghatékonyabbá teszi a mindennapi mosási rutin. this_carousel_feature_title_1

A Samsung automata mosószer- és öblítő-adagolójával többé nem kell aggódnia a túl- vagy aluladagolás miatt. Az automatikus adagolás gondoskodik erről 1 hónapig* utántöltés nélkül. Így hatékonyan és környezetbarát módon moshat, és pénzt is megtakaríthat. Természetesen a gépet hagyományosan is használhatja. A gép riasztása és az alkalmazáson keresztüli push üzenet tájékoztatja Önt, amint 1-2 mosási ciklusra már csak mosószer maradt.

Automatikus mosószer és öblítő adagolás

*A tényleges eredmények az egyéni használattól függően változhatnak.
**Az automatikus mosószer-adagolás heti 4 mosás alapján egy hónap mosószert tárol. A harisnya a terheléstől és a beállításoktól függően változhat.

AirWash – frissítő egyszerűen

AIRWASH

Az AirWash csak felmelegített levegőt használ a ráncok és a kellemetlen szagok csökkentésére, mint például: B. Cigarettafüst. Ezenkívül az AirWash technológia az összes baktérium 99,9%-át kiküszöböli, és hatékonyan felfrissíti ruháit vagy puha játékait tisztítószerek vagy egyéb vegyszerek használata nélkül. Ez védi az anyagokat és megóvja a kiszáradást, mivel nem használnak vizet a tisztításhoz. Az AirWash ideális vegytisztítási megoldás otthona számára, így költséges takarítási számlákat takaríthat meg.

AirWash – frissítő egyszerűen

* Az Intertek tesztjelentése alapján. Eltávolítja bizonyos baktériumok 99,9%-át, beleértve a staph és coliform baktériumokat is. Az egyéni eredmények eltérőek lehetnek.

Higiénikusan tiszta ruhanemű

HIGIÉNIA-DAMPFPROGRAM

A higiénikus gőzprogram higiénikus tisztaságot biztosít a ruhanemű számára az utolsó szálig, a gőzzel végzett további mélykezelésnek köszönhetően. Az integrált gőzciklus során a dob aljáról érkező gőz behatol a ruhaneműbe, és javítja a tisztítás minőségét. Ez eltávolítja a baktériumokat*, az allergéneket** és a beszáradt szennyeződéseket.

* Az Intertek higiénikus gőzprogram teszteredményei alapján. Eltávolítja bizonyos baktériumok 99,9%-át, beleértve a staph és coliform baktériumokat. Az egyéni eredmények eltérőek lehetnek.
**A British Allergy Foundation (BAF) Hygienic Steam Program teszteredményei alapján. Eltávolítja az allergéneket a poratkából.

Higiénikusan tiszta - vegyszerek nélkül

DOBTISZTÍTÁS

A Samsung dobtisztítás higiénikusan tiszta dobot biztosít. Az áztatás, a pulzálás és a nagy sebesség intelligens kombinációja alaposan és tisztítószerek hozzáadása nélkül tisztítja a dobot. Ez eltávolítja a szagokat okozó baktériumok 99,9%-át a dobból. A mosás kényelme érdekében a gép minden 40 mosás után jelzi, hogy célszerű újra megtisztítani.**

* Eltávolítja a baktériumok 99,9%-át a mosógép belsejéből. Az Intertek dobtisztító programjának tesztelése alapján.
**Minden 40 mosás után értesítést ad.

Higiénikusan tiszta - vegyszerek nélkül

Tisztítsa meg maradék nélkül

ÖNTISZTÍTÓ FIÓK

Az öntisztító mosószerfiókkal megkímélheti magát a ragacsos mosószerfiók tisztításának fáradságától és sok mosószertől. Egy speciális öblítési eljárás gondoskodik arról, hogy a mosószerfiók tiszta maradjon. Ez higiénikusabb, és biztosítja, hogy a mosószer és az öblítő oda kerüljön, ahol szükség van rájuk – a ruhaneműbe.

Tisztítsa meg maradék nélkül

Intenzív tisztítás

FOLTINTENZÍV FUNKCIÓ

Az intenzív folteltávolító funkcióval ruhái makulátlanul tiszták lesznek, még a makacs foltok esetén is.* Például a bor, a smink vagy a fű könnyen és egyben eltávolítható a jelentősen javított tisztítási teljesítménynek** köszönhetően. A ruhát 30 percig alaposan átáztatják, miközben a habtermelés folytatódik, így a foltok először fellazulnak, majd hatékonyan eltávolítják őket.

* az IEC 60456 5. kiadás szerint tesztelve/8kg-os terhelés/foltintenzív (WF80F5E5U4) 40/60°-os pamuttal, 60°-os finom ruhaneművel és 40°-os sötét ruhaneművel, foltintenzív (WF0702WKU).** TÜV Lheinland: tesztelt10 jel9 ID14 ; LGA tesztelt tanúsítvány száma: GU60102738001. A tesztben: 16 standard folt, mindegyik a pamut programban aktív habbal, pamut Active Foam nélkül és könnyen kezelhető Eredmény: A tisztítási teljesítményt az Intensive Stains kimutathatóan javítja. Teszt dátuma: 08 | 2015, a WW8*J64****, WW9*J64****, WD8*J64****, WD9*J64**** modellekhez.

Intenzív tisztítás

műszaki jellemzők

 

Pamut kapacitás (mosás)

9 kg

Terméktípus

szárítógép

Pamut kapacitása (szárítás)

6 kg

Betöltés

Homlokrakodó

tervezési típus

szabadon álló

Pörgő hangerő

73 dB(A)

programokat

 

programokat

Eco 40-60, Mosás és szárítás, Aktív viselet, AirWash, XXL ruha, Felhős nap, Pamut, Színek, Kényes, Leeresztés/Centrifugálás, Dobtisztítás, Intenzív hideg, Vegyes töltet, Kültéri, Öblítés és centrifugálás, Ingek, Csendes mosás, Könnyű kezelhetőség, törölköző, gyapjú, pamut szárítás, könnyen kezelhető szárítás, 15 perces gyorsmosás, higiéniai gőz

Berendezés

 

Automatikus adagolás

Igen

Különleges képességek

EcoBubble: Erőteljes és energiatakarékos, AI Control (Wifi): Intelligens mosás és szárítás, AirWash: hatékonyan frissíthet meleg vagy hideg levegővel, Higiéniai gőz: eltávolítja a baktériumok és allergének 99,9%-át, Digitális inverteres motor

Szülői felügyelet

Igen

Kijelző/vezérlés

 

vezeték nélküli internet-hozzáférés

Igen

tápegység

 

Bemeneti feszültség

220-240V

Általános jellemzők

 

Hangerős mosás/szárítás

54 dB(A) / 59 dB(A)

Méretek (Szé/Ma/Mé)

600 mm x 850 mm x 650 mm

Kereskedelmi gép

Nem

A rendszer kompatibilis a rendszerrel

Okos dolgok

Szín (gyártó szerint)

fehér

Magasság

850 mm

Szélesség

600 mm

mélység

650 mm

Paraméterek

Centrifuga fordulatszáma 1400 /perc
Centrifugálás közbeni zajszínt 73 dB
Energiaosztály: E
Energiafogyasztás 829 kWh / év (mosás és szárítás), 125 kWh / év (csak mosás)
Vízfogyasztás 19800 / év (mosás és szárítás), 11000 Liter / év (csak mosás)
Méretek: 85 cm x 60 cm x 65 cm
Mosás közbeni zajszínt 54 dB
Kapacitás: 9 kg
Szárítás közbeni zajszint 59 dB
Szárítás működési elve Kondenzációs
Szárítási kapacitás 6 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.