Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
VS20C852CTN SAMSUNG Állóporszívó (A)
124.900 Ft
Menny.:db

VS20C852CTN SAMSUNG Állóporszívó (A)

124.900 Ft
Menny.:db
Gyártó: SAMSUNG
Szállítási díj: 4.490 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 16.
Készlet állapot: Elérhető
A Álló porszívók kategóriában található VS20C852CTN SAMSUNG Állóporszívó (A) kiváló választás, főleg 124.900 Ft árát figyelembe véve. Csak ajánlani tudjuk. Amennyiben telefonon vagy e-mailben érdeklődne a termék iránt, kérjük a következő azonosítóval hívatkozzon rá: VS20C852CTN SAMSUNG Állóporszívó (A) (ÁP240321002A)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Könnyedén csillogóan tiszta

Könnyedén csillogóan tiszta

Erőteljes tisztítás

Fejlett tisztítási teljesítmény

Tisztítsa meg pillanatok alatt a padlót egy erős és könnyű porszívóval. A HexaJet motor szívóteljesítménye akár 210 watt*. Az aerodinamikailag tervezett levegőrendszer optimalizálja a légáramlást is, a multiciklonos légszűrő pedig minimálisra csökkenti a finom porrészecskék kijutását. Ezenkívül a porszívó könnyen kezelhető és manőverezhető.

Erőteljes tisztítás

* A 62885-2 CL.5.8 szabvány szerinti belső tesztelés alapján. Tesztelve Jet üzemmódban a nem motoros gumibetét bejáratánál, üres portartályral és teljesen feltöltött akkumulátorral. Az eredmények a használattól függően változhatnak.

Nagy szívóerő

HexaJet motor

Tisztítsa meg otthonát hatékonyabban és erőfeszítés nélkül az erős szívással. A könnyű*, de nagy teljesítményű HexaJet Motor™ 10 év garanciát ad a Digital Inverter Motorra**. A motor 135 000-es fordulatszámmal forog. Az eredmény akár 580 watt*** összteljesítmény és akár 210 watt szívóteljesítmény****.

A Jet 85 HexaJet motorja szét van szerelve, alulról felfelé kék csíkok jelzik az erős szívóerőt. A jobb oldalon egyenként jelenik meg a szöveg: 47%-kal könnyebb* egy lefelé mutató nyíllal, 135 000 ford./perc fordulatszámmal, 580 W*** bemeneti teljesítmény és 210 W**** szívóteljesítmény. A digitális inverteres motor garanciája 10 év. Nem tartalmazza a munkaerőköltségeket, és tekintse meg a teljes feltételeket az interneten.

A Jet 85 HexaJet motorja szét van szerelve, alulról felfelé kék csíkok jelzik az erős szívóerőt. A jobb oldalon egyenként jelenik meg a szöveg: 47%-kal könnyebb* egy lefelé mutató nyíllal, 135 000 ford./perc fordulatszámmal, 580 W*** bemeneti teljesítmény és 210 W**** szívóteljesítmény. A digitális inverteres motor garanciája 10 év. Nem tartalmazza a munkaerőköltségeket, és tekintse meg a teljes feltételeket az interneten.

* VS9000 motor: 205 gramm, új motor: 109 gramm. **A 10 év garancia csak a 2023 januárjától eladott összes digitális inverteres motorra vonatkozik. A munkaerőköltség nélkül. Kérjük, tekintse meg a teljes szerződési feltételeket online. *** Az IEC60335-1 CL.10 szabvány szerinti belső tesztelés alapján. *** A belső tesztek által végzett tesztelés alapján, az IEC62885-2 CL.5.8 szabvány szerint. Jet üzemmódban mérve a nem motorizált tartozék bejáratánál és teljesen feltöltött akkumulátorral. Az eredmények a tényleges használattól függően változhatnak.

Extrém szívóerő

Jet Cyclone

Tapasztalja meg a tiszta levegőt és a rendkívüli szívóerőt a Jet Cyclone hatékony multiciklonális szerkezetének köszönhetően. Az optimális légút csökkenti a légellenállást a portartályban. A ciklon 9 ciklonból áll, összesen 27 levegőellátási ponttal, ami minimális szívóerő-veszteséget biztosít. Ezen túlmenően a rendszer azt is biztosítja, hogy minimálisra csökkentse a finom porrészecskék kijutását.

Extrém szívóerő

Szűrő

Tiszta levegőt bocsát ki

Tiszta levegőt bocsát ki

99,999%-os többrétegű szűrőrendszer

Tiszta levegőt biztosít a többrétegű szűrőrendszernek köszönhetően, amely visszatartja a por 99,999%-át*. Levegő beszívásakor a ciklonos főszűrő leválasztja a nagy porszemcséket, és felfogja őket egy fémhálós szűrőbe. A Jet Cyclone és a mikroszűrő ezután kiszűri a finom porrészecskéket. Végül egy finom porszűrő a legkisebb port is felfogja**. Minden alkatrész és szűrő mosható, ezért mindig higiénikusan tiszta marad.

* Jet üzemmódban tesztelve az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH IEC62885-2 CL.5.8 szabványa szerint. Az eredmények a tényleges használattól függően változhatnak. ** 0,5-4,2 µm méretű részecskékre vonatkozik.

Könnyű, mint a toll

Könnyed tisztítás

Könnyed tisztítás

Pehelykönnyű kivitel

Tisztítsa meg otthonát könnyedén egy könnyen használható és manőverezhető porszívóval. A könnyű kialakításnak köszönhetően maximálisan egyszerű a használata, és kevésbé terheli meg csuklóját. A cső és kefe nélküli pálcás porszívó mindössze 1,44 kg-ot nyom, ami 11%-kal könnyebb*, mint a korábbi Samsung modellek. Így könnyedén takaríthat bárhol a házban, beleértve a székek és kanapék ülőfelületeit, a szekrények, asztalok és redőnyök tetejét, a készülékek alatt és a lépcsőn.

*A Samsung Jet 75-höz képest. A kis tolvaj súlya: Jet 85 1,44 kg vs. Jet 75 1,63kg.

Akkumulátor

Tisztítás akár egy órán keresztül*

Tisztítás akár egy órán keresztül*

Kivehető akkumulátor hosszabb üzemidővel

Élvezze a hosszú takarítási időt töltés nélkül, életstílusának megfelelően. A nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően a porszívó akár egy órán keresztül* megőrzi szívóerejét. Ezenkívül a tisztítási idő könnyen meghosszabbítható két órára* egy tartalék akkumulátor** használatával. A Samsung technológiának köszönhetően az akkumulátor megőrzi eredeti teljesítményének 70%-át 500 ciklusig***.

* Az említett működési idő nagy kapacitású akkumulátor (2200 mA) és minimális teljesítmény használata esetén érvényes nem motorizált tartozékkal. Az eredmények a tényleges használattól függően változhatnak. ** Egy további akkumulátor külön megvásárolható tartozékként. *** Belső tesztelés alapján. 500 használati ciklus után megőrzi kapacitásának 70%-át, az akkumulátor kapacitása (2200 mA) alapján. Egy töltési ciklus: teljesen lemeríti az akkumulátort a teljes töltés után (100% ~ 0%). Az eredmények a tényleges használattól függően változhatnak.

Egyszerű használat

Teljesen mosható tartály

Teljesen mosható tartály

Mosható portartály

A porszívó higiénikus tisztán tartása és ürítése egyszerű. A 0,8 literes* portartály a multiciklonos rendszerrel együtt teljesen mosható. Így mindig tisztán és frissen tarthatja**. A fogantyú meghúzásával felszabadítja a gyűjtőedényt, és egyszerűen kirázhatja a port a tömlő leválasztása nélkül.

*A portartály kapacitása modellenként változhat. **Tisztítás után hagyja a porszűrőt árnyékban száradni legalább 24 órán át, mielőtt újra használná.

Mindent egy pillantásra

Mindent egy pillantásra

LCD digitális kijelző

A különböző nyelveket támogató LCD digitális kijelzővel intuitívabban és jobban kezelheti és karbantarthatja a porszívót. Egy pillanat alatt láthatja, hogy a négy szívóteljesítmény (Min/Mid/Max/Jet) közül melyik van beállítva, és mennyi ideig bírja tovább az akkumulátor, másodperc pontossággal*. Problémák, például dugulások, a kefébe/tisztítószerszámba szorult tárgyak vagy hiányzó szűrő esetén is értesítést kap, a kijelző pedig megfelelő megoldást kínál. Töltés közben a töltési százalékot is megjeleníti. Ezenkívül a porszívót egyszerűen, egy gombnyomással be- és kikapcsolhatja. Ezt nem kell lenyomva tartani porszívózás közben.

* A megjelenített idő eltérhet a tényleges használati időtől, és másodpercenként frissül. A használati idő a használat számától függően rövidebb is lehet.

Rugalmas töltő

Rugalmas töltő

2 az 1-ben töltőállomás

A 2 az 1-ben töltőállomásnak köszönhetően teljes rugalmasságot biztosít a porszívó tárolása és töltése során. A töltőállomás könnyen beilleszthető bármilyen helyre. Csak meg kell fordítani a töltőt. Ha helyet szeretne megtakarítani, szerelje fel a falra. Ha nem szeretné egy helyre felszerelni a falra, akkor önálló töltőként is használhatja, és saját ízlése és meglátása szerint elhelyezheti valahol. Az akkumulátort kiveheti és különböző helyeken töltheti.

Kefe

Erőteljes szőnyegen és kemény padlón

Erőteljes szőnyegen és kemény padlón

Jet Dual Brush*

Élvezze a kiváló tisztítási teljesítményt szőnyegen és kemény padlón. A Jet Dual Brush* puha hengere segít felszívni a porszemcséket** a kemény padlókról. A nylon- és gumikefék hatékonyan felszedik az állatok szőrét, és jobb szőnyegtisztítást biztosítanak, mivel akár 4000 fordulat/perc sebességgel is forognak***. A 180 fokban elforgatható fejnek köszönhetően könnyedén változtathatja az irányt, hogy minden sarkot megtisztítson. Könnyedén megtisztíthatja a forgó kefehengert egyetlen kattintással leválasztva.

*A mellékelt kefék és tartozékok az egyes modellek összetevőitől függően változnak. **5,5 mm-nél kisebb porszemcsékre utal. ***Minimális, közepes és maximális üzemmódban végzett belső tesztelés alapján. Az eredmények az egyéni felhasználástól függően változhatnak.

Kemény padlók tisztítása Kemény padlók tisztítása

Kemény padlók tisztítása

Vékony LED kefe*

Porszívózza fel a finom porrészecskéket a kemény padlókról egy vékony LED kefével*, amely körülbelül 1500 fordulat/perc sebességgel forog**. A LED-es világítás mutatja, hol van a por sötét helyeken, például az ágyak alatt. Vékonyabb és könnyebb***, és nem kevesebb, mint 180°-ban elforgatható, így nagyon jól manőverezhető. Ideális a sarkokhoz. Puha gyapjúval van felfűzve, beleértve az antisztatikus ezüst szálakat. Ennek eredményeként jól kitisztítja a repedéseket. Az elülső gubancolásgátló görgő kevesebb hajgubancot biztosít****. Könnyen leválaszthatja a hengereket és a kefehengert karbantartáshoz.

*A mellékelt kefék és tartozékok az egyes modellek összetevőitől függően változnak. ** Min., Mid, Max és Jet módban végzett belső tesztelés alapján. Az eredmények az egyéni felhasználástól függően változhatnak. ***Egy szabványos Soft Action Brushhoz képest. A magasság 64 mm-ről 58 mm-re (6 mm↓), a súly pedig 800 grammról 700 grammra (100 gramm↓) csökkent. ****Belső tesztelés alapján, összehasonlítva a szabványos Slim Action Brush ecsettel. Eredmény: 80%-kal kevesebb szőr a csomókban a gubancgátló görgőn. Az eredmények a tényleges használati feltételektől függően változhatnak.

Kemény padlók felmosása dupla nedves felmosóval

Kemény padlók felmosása dupla nedves felmosóval

Spinning seprőgép*

Könnyen tisztíthatja a kemény padlókat a továbbfejlesztett Spray Spinning Seprővel. A dupla felmosók 260 ford./perc sebességgel járnak 100 percig**, és nagyobbak és nehezebbek*** a stabil és hatékony tisztítás érdekében. A könnyen karbantartható 150 ml-es víztartállyal még több vizet permetezhet. Biztonsági lökhárítóval van felszerelve, amely megakadályozza a bútorok sérülését. A víztartály**** és a mikroszálas felmosók***** antibakteriális anyagokból készültek, amelyek bizonyos baktériumok 99%-ban gátolják a szaporodást az optimális tisztaság érdekében.

*A mellékelt kefék és tartozékok az egyes modellek összetevőitől függően változnak. **A megadott használati idő a „Nedves” üzemmódra vonatkozik, amikor teljesen feltöltött akkumulátort használ, és amikor a permetező centrifuga seprőgép csatlakoztatva van. *** Hagyományos fonóseprővel való összehasonlítás alapján: A kefe súlya = 1,4 kg (teli víztartállyal) vs. 1,02 kg. Mop mérete: átmérő = 170 mm vs. 150 mm. **** A JIS Z 2801 szabvány szerinti belső tesztelés alapján. Az Intertek által értelmezett eredmények. Elpusztítja a Staphylococcus aureus és az Escherichia coli baktériumok 99%-át. Az eredmények a használattól függően változhatnak. ***** A Korea Analysis Test Researcher által végzett tesztelés alapján

kiegészítők

Felszívja az állatszőrt

Felszívja az állatszőrt

Pet Tool +

Könnyen távolítsa el az állatszőrt a szőnyegekről, kanapékról, ágyakról és matracokról. A Pet Tool + még a legvékonyabb és láthatatlan szőrszálakat is felszívja. A gumi szívónyílás és a kefék gondoskodnak arról, hogy a forgó kefe még több szőrszálat szívjon fel*. A szőrszálakat a V-alakú kefehengerbe gyűjtik, ahol egy öntisztító köszörűvel megcsiszolják**. Ez megakadályozza a gubancolódást. Mivel a kefehenger megakadályozza az összegabalyodást, nem kell kézzel eltávolítania a szőrszálakat.

* Ne használja túl sokáig a Pet Tool + kis helyen, és ne hagyja, hogy a Pet Tool + folyamatosan egy helyen működjön. **Egyes szőrszálak időnként lemaradhatnak.

Tisztítsa meg a mély és kis területeket

Tisztítsa meg a mély és kis területeket

Long Reach Reach Tool

Érjen el mély hasadékokat vagy kis területeket, például a kanapé hátulját, és alaposan porszívózza fel a port és a szennyeződést a Long Reach Reach Tool eszközzel. Akár 43 cm-re is meghosszabbíthatja, hogy a legnehezebb helyeket is elérje.

Számos felületet tisztít

Számos felületet tisztít

Kombinált szerszám (porszívó és kárpitos rögzítés)

Tisztítsa meg hatékonyabban a különböző bútorokat. A Kombinációs Szerszámnak van egy tartozéka a kárpitok szennyeződéseinek eltávolítására, de kefeként is használhatjuk a portörléshez. Így ideális sokféle felülethez.

Mindenhonnan eltávolítja a port

Flex eszköz

Könnyítse meg a nehéz helyek tisztítását, például a hűtőszekrény tetején vagy a bútorok alatt. A Flex Tool 90 fokkal el tud forgatni a szívóerő elvesztése nélkül, így magas helyeket vagy nehéz kanyarokat is elérhet.

Mi van a dobozban?

A dobozban található alkatrészek közé tartozik a Jet 85 Multi, a vékony LED kefe, a Pet Tool +, a kombinált és rés szerszám, a rugalmas eszköz, az 1 akkumulátor és a 2 az 1-ben töltő. Az összes megjelenített kép csak illusztráció. A tényleges modell a specifikációktól függően változhat.

Műszaki adatok: 

Műszaki adatok Részletek

Általános információ

  • TestszínFekete krómozott
  • PointkleurFás zöld
  • Digitális inverteres motorIgen

Teljesítmény

  • Maximális teljesítmény580 W
  • Szívóerő210 W
  • Futási időAkár 60 perc* * A megadott futási idő a minimális teljesítményszintre vonatkozik, nem motorizált szerszámmal
  • Zajszint86 dBA
  • Porgyűjtő típusTöbb ciklon
  • Porkapacitás0,8 l
  • Kijelző típusaLCD

Akkumulátor

  • ElemtípusLi-ion
  • Feszültség25,2 V
  • Töltési idő210 perc
  • Levehető akkumulátorIgen
  • Mennyiség1 st.
  • Töltő állomás2 az 1-ben töltő (falra szerelhető)

Ecsetek

  • FőkefeVékony LED ecset

kiegészítők

  • 1. tartozékKombinációs eszköz
  • 2. tartozékExtension Revice Tool
  • 3. tartozékRugalmas eszköz
  • 4. tartozékPet Tool+

Szűrő:

  • Kipufogó szűrőFinom por szűrő
  • ElőmotorIgen

Egyszerű használat

  • Mosható porgyűjtőIgen

Fizikai specifikációk   

  • Méret (nettó)250X930X202 mm
  • Méret (készlet)250X1000X210 mm
  • Méret (csomag)273X763X212 mm
  • Súly (nettó)2,43 kg *Vékony LED kefe
  • Súly (csomagolás)5,6 kg

Paraméterek

Mosható szűrő Igen
Portartály űrtartalma 0,5 liter
Teljesítmény: 580 W
Teljesítmény szabályzó Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.