Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
RS68CG853EB1 SAMSUNG Side-by-side hűtőszekrény
448.900 Ft
Menny.:db

RS68CG853EB1 SAMSUNG Side-by-side hűtőszekrény

448.900 Ft
Menny.:db
Gyártó: SAMSUNG
Szállítási díj: 19.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Készlet állapot: Nem elérhető
A Side-by-side hűtőszekrények kategóriában található RS68CG853EB1 SAMSUNG Side-by-side hűtőszekrény kiváló választás, főleg 448.900 Ft árát figyelembe véve. Csak ajánlani tudjuk. Amennyiben telefonon vagy e-mailben érdeklődne a termék iránt, kérjük a következő azonosítóval hívatkozzon rá: RS68CG853EB1 SAMSUNG Side-by-side hűtőszekrény (SBS240308001A)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Az RS8000C be van szerelve a konyhába.

Használja az alkalmazást és takarítson meg energiát

AI energia mód

A Wi-Fi modulnak köszönhetően a Samsung hűtőszekrényei még energiatakarékosabbak. Használja a SmartThings alkalmazást**, és takarítson meg akár 15%* energiát.

Az ikonok az AI energia üzemmód funkcióját mutatják.

Kivételes frissesség a független hűtőköröknek köszönhetően

Twin Cooling Plus™

Tartsa az élelmiszert kétszer annyi ideig frissen*. A Twin Cooling Plus™ optimalizálja a hőmérsékletet és a páratartalmat a hűtőszekrényben és a fagyasztóban a független hűtőzónáknak köszönhetően. Ennek köszönhetően a termékek frissek és ízletesek maradnak, ugyanakkor illatuk sem hatol át egymáson.

Az RS8000C belül két hűtőrendszerrel rendelkezik, bal oldalon fagyasztással, jobb oldalon hűtéssel.

Belül nagyobb, kívül ugyanaz

SpaceMax™ technológia

Tároljon több élelmiszert a hihetetlenül tágas, 634 literes* belső térben. Az egyedülálló SpaceMax™ technológia speciális, uretánban gazdag szigetelést használ, amely lehetővé teszi, hogy a készülék falai lényegesen vékonyabbak legyenek, anélkül, hogy az energiahatékonyságot veszélyeztetné. Ennek eredményeként sok tárhelyhez jut, bár a hűtőszekrény külső méretei változatlanok maradnak.

 

  • *A teszteredmények az eszköz energiafogyasztásának összehasonlításán alapulnak AI Energy móddal és AI Energy mód használata nélkül; a SmartThings alkalmazás indította el. Az eredmények a körülményektől és a felhasználástól függően változhatnak. A kiválasztott eszközökre vonatkozik. Az AI Energy technológia a SmartThings alkalmazás frissítését követően válik elérhetővé a sustainability.samsung.pl oldalon elérhető ütemezés szerint. ** A SmartThings alkalmazás Android (8.0 vagy újabb verzió) és iOS (13-as vagy újabb verzió) operációs rendszerrel rendelkező eszközökön érhető el. Wi-Fi kapcsolat és Samsung fiók szükséges.

A SmartThings-hez

 

Egy személy használja a SmartThings Energy-t, és ellenőrzi az energiafelhasználást.

SmartThing energia

Energiahatékonyság, átgondolt megtakarítás

Kezelje energiafogyasztását, hogy csökkentse szénlábnyomát és csökkentse villanyszámláit. A SmartThings Energy* energiahatékonysági tippeket ad, valós időben figyeli eszközei energiafogyasztását**, és összehasonlítja az előző hónaphoz képest. És még figyelmezteti is, ha esetleg túllépik a havi céljait.

*Az alkalmazás Android és IOS eszközökön érhető el. Wi-Fi kapcsolat és Samsung fiók szükséges. A megadott értékek becslések. Az eredmények a körülményektől és a használati szokásoktól függően változhatnak.*A SmartThings Energy jelenleg körülbelül 40 Samsung otthoni eszközzel működik, amelyek támogatják a SmartThings szolgáltatást. Ilyenek a mosógépek, ruhaszárítók, mosogatógépek, klímaberendezések, légtisztítók, porszívók, sütők, páraelszívók, indukciós főzőlapok, mikrohullámú sütők, tévék (2022.06. után megjelent modellek) és energiamérők.

-

SmartThings otthoni ápolás

Okos eszközök karbantartása

Gondoskodjon hűtőszekrényéről még könnyebben. A SmartThings Home Care figyeli az eszközöket, ellenőrzi állapotukat, beleértve a vízszűrő állapotát is, és valós időben riasztásokat küld. Automatikusan értesíti Önt, ha alkatrészeket kell cserélni, ha problémát észlel, és megoldást javasol.

*Az alkalmazás Android és iOS eszközökön érhető el. Wi-Fi kapcsolat szükséges egy Samsung fiókhoz.

Egy személy a SmartThings mobilalkalmazást használja főzéshez.

SmartThings főzés

Okos főzés, ízletes ételek

Tudatosabban tervezzen, főzzön és vásároljon ételt. A SmartThings Cooking* lehetővé teszi, hogy listát hozzon létre a tárolt termékekről és kezelje a lejárati dátumukat, így mindig ellenőrizheti, hogy mi van a hűtőszekrényben. Személyre szabott recepteket is javasol az Ön preferenciái és a rendelkezésre álló összetevők alapján.

Az alkalmazás Android és iOS eszközökön érhető el. Wi-Fi kapcsolat szükséges, Samsung-fiók.* A képernyő az ügyfelek megértését segíti, és eltérhet a tényleges megjelenítéstől.

 

Normál (-19 ℃ fagyasztóban, 3 ℃ hűtőszekrényben), Hűtőszekrény Max (3 ℃ fagyasztóban és hűtőben), Nyaralás (-19 ℃ fagyasztóban, hűtőszekrény kikapcsolva), Energiatakarékos (fagyasztó kikapcsolva, 3 ℃ hűtőszekrényben), és Mini Fridge (3 ℃ fagyasztóban, kikapcsolt hűtőben) módok az RS8000C belsejében található gombokkal érhetők el.

5 kényelmes mód

Smart Conversion™

A Smart Conversion™ optimális rugalmasságot biztosít. A Twin Cooling Plus™ technológiának köszönhetően 5 üzemmód közül választhat. A fagyasztóját egyszerűen hűtőszekrénnyel alakíthatja át, hogy több friss élelmiszert tároljon. Az energiatakarékosság érdekében teljesen kapcsolja ki a hűtőszekrényt vagy a fagyasztót*, vagy használja a fagyasztót extra hűtőtérként.

* Ha a hűtési vagy fagyasztási funkciókat kikapcsolja, a hűtőszekrény vagy a fagyasztó hőmérséklete 15 ℃ alatt marad, ami alacsony energiafogyasztást biztosít, és megakadályozza a penész és a kellemetlen szagok kialakulását. A hűtőszekrényt vagy a fagyasztót nem lehet önállóan leválasztani a hálózatról. Ne tároljon élelmiszert vagy italt a hűtőszekrényben, ha a hűtés vagy fagyasztás funkció ki van kapcsolva. A 15°C-os hőmérséklet nem elég alacsony ahhoz, hogy megakadályozza az élelmiszerek megromlását.

Hűtse le gyorsan a bort Power Cool módban, és fagyassza le gyorsan a lazacot Power Freeze módban.

Gyors hűtés és intenzív fagyasztás

Power Cool/Power Freeze

Élvezze a gyors hűtést – a Power Cool gomb intenzív hideg levegő befújását indítja a hűtőszekrénybe, és lehetővé teszi ételeinek és kedvenc italainak gyors lehűtését. A Power Freeze ezzel szemben nagy mennyiségű termék gyors fagyasztását biztosítja, beleértve a jeget is.

 

Felszereltség

 

Sok italos palack található az RS8000C szélesebb Flat Duckjában.

Kevesebb elpazarolt hely, több élelmiszer tárolható

Lapos hűtőcsík

Több hely a teljesítmény csökkenése nélkül. A hagyományos megoldásokkal ellentétben a készülék hátulján található vékony hűtőcsík teljesen lapos, ami minimálisra csökkenti a kihasználatlan helyet, így több helyet biztosít az élelmiszerek tárolására. Ugyanakkor ugyanolyan hatékonyan hűt és szellőztet, így az étel friss és ízletes marad.

Kényelem

 

A jeget az RS8000C bal oldali ajtó tetején található beltéri jégkészítőben készítik.

Több jég, több hely

Az ajtóba beépített jégkészítő

Több hely több étel elhelyezésére anélkül, hogy feláldozná a jégkockákhoz való szabad hozzáférést. Mivel a jégkészítő az ajtóba van beépítve, több helyet biztosít, mivel helyet szabadít fel a fagyasztópolcon, miközben rengeteg jégkockát kínál. Átlátszó műanyag borításának köszönhetően pedig jól látható, hogy hány kocka van még hátra.

Az RS8000C-ben a víz a víztartályból a nem vízvezetékes vízadagolóba áramlik.

Csatlakozzon bárhová

Vízcsatlakozást nem igénylő adagoló

Helyezze fel a hűtőszekrényt bárhová, anélkül, hogy időigényes vízvezeték-szerelésre lenne szüksége. Ezenkívül nem kell emlékeznie a vízszűrő rendszeres cseréjére, ami időt és pénzt takarít meg.

 

Tartósság

 

Tartós és hatékony kompresszor

Digitális inverteres kompresszor 20 év garanciával

A Digital Inverter technológia automatikusan beállítja a kompresszor fordulatszámát a hűtési igény függvényében (akár 7 fokozatig), hogy hatékonyabb működést biztosítson. Ennek köszönhetően a leghosszabb, 20 éves garanciát is kínálja a piacon*.

*A 20 év garancia a kompresszorra vonatkozik, és bizonyos készüléktípusokra érvényes. Csak 2022. július 1. után vásárolt készülékekre vonatkozik. A 2022. július 1. előtt vásárolt készülékekre 10 év garancia vonatkozik a kompresszorra.

Tervezés

Az RS8000C beépített megjelenésű szekrényekkel van felszerelve.  Elnyerte az IF Design Award 2020 díjat.

Tökéletesen harmonikus, stílusos kialakítás

Beépített kialakítás

Hagyja, hogy konyhája elegáns, koherens, modern megjelenést kapjon. A beépített kialakítás tökéletesen harmonizál konyhai berendezéseivel és szekrényeivel, így tökéletesen harmonikus belső teret alkot. A minimalista kialakítás azt is jelenti, hogy a készülék lapos ajtóval, süllyesztett fogantyúkkal, rejtett kijelzővel, lapos borospolccal, valamint szürke ételtartókkal és dobozokkal rendelkezik.*

* Választható. Csak bizonyos modelleken érhető el.

Méretek

Méretek

 

Leírás: 

  • Bruttó kapacitás634 ℓ

  • Nettó szélesség912 mm

  • A ház nettó magassága zsanérral1780 mm

  • Mélység hálós ajtókilinccsel716 mm

  • Nettó tömeg110 kg

  • Hűtés típusaTwin Cooling Plus™

Specifikáció részletei

Hatékonyság

  • Bruttó kapacitás634 ℓ
  • Bruttó fagyasztó225ℓ
  • Brutális hűtőszekrény409 ℓ

Fizikai paraméterek

  • Nettó szélesség912 mm
  • A ház nettó magassága zsanérral1780 mm
  • A ház nettó magassága zsanér nélkül1746 mm
  • Mélység hálós ajtókilinccsel716 mm
  • Hálómélység ajtókilincs nélkül716 mm
  • Mélység hálós ajtó nélkül610 mm
  • Csomag szélessége980 mm
  • Csomag magassága1912 mm
  • Csomagolás mélysége776 mm
  • Nettó tömeg110 kg
  • Súly csomagolással együtt115 kg

Hűtő funkció:

  • Power Cool funkcióIgen
  • Power Freeze funkcióIgen
  • Hűtés típusaTwin Cooling Plus™

A hűtőszekrény funkciói:

  • Polcok száma4  
  • Boros polcIgen
  • A szemetesek száma az ajtóban5  
  • TojástartóIgen
  • LED belső világításFelső LED
  • Polc anyagaEdzett üveg
  • Fiókok száma2  

Fagyasztó funkciók:     

  • Polcok száma4  
  • Polc anyagaEdzett üveg
  • A szemetesek száma az ajtóban2  
  • Mozgatható jégkészítőIgen
  • LED belső világításFelső LED
  • Fiókok száma2  

Általános funkciók

  • Nyitott ajtó riasztóIgen
  • HűtőközegR600A
  • Az önálló hűtés órák száma (amíg a hőmérséklet meg nem emelkedik)7 óra
  • Sabbat módIgen
  • Zár és zárIgen
  • KompresszorDigitális inverter

külső jellemzők

  • KijelzőBelső (kék)
  • Az ajtó kinyitásaTrükk
  • SzínGrafit
  • Mobil jégkészítőIgen

Hatékonyság

  • Energiahatékonysági osztályE
  • Zajszint (dB)36 dBA
  • Klíma osztálySN,N,ST,T
  • Lefagyasztó képesség15 kg/24 óra
  • Éves energiafogyasztás351 kWh/év
  • Nyaralás módIgen

Okos

  • Beépített WiFiIgen

Paraméterek

Energiafogyasztás 351 kWh / év
Fagyasztó kapacitás 225 liter
Hűtő kapcitás 409 liter
Méretek: 178 cm x 91,2 cm x 71,6 cm
Teljes kapacitás 634 liter
Víz adagoló Van

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.