Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
NV7B6795JAK SAMSUNG Beépíthető sütők (B)
329.900 Ft
Menny.:db

NV7B6795JAK SAMSUNG Beépíthető sütők (B)

329.900 Ft
Menny.:db
Gyártó: SAMSUNG
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 15.
Készlet állapot: Elérhető

A Beépíthető sütők kategóriában található NV7B6795JAK SAMSUNG Beépíthető sütők (B) kiváló választás, főleg 329.900 Ft árát figyelembe véve. Csak ajánlani tudjuk. Amennyiben telefonon vagy e-mailben érdeklődne a termék iránt, kérjük a következő azonosítóval hívatkozzon rá: NV7B6795JAK SAMSUNG Beépíthető sütők (B) (BS240228001B)

Termék osztály információ:
I.  osztály: szállítás sérült készülék
II. osztály: szállítás sérült, csomagolás hiányos termék, kiállított darab, kisebb esztétikai hibák. Monitorok, TV-k esetében pixel hiba is előfordulhat. 
III. osztály: HASZNÁLT régebbi, külső sérüléssel rendelkező modellek. Monitorok, tv-k esetében akár pixelhiba
IV. osztály: HASZNÁLT, javított termékek. Monitorok, tv-k esetében több pixel csík

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Főzz rugalmasabban!

Főzz rugalmasabban!

Kiemelt információk

Dual Cook Steam™

Dual Cook Steam™

Élvezd a sütőben sütést és párolást egyszerre, vagy adj hozzá gőzt a sütés közben, hogy ínycsiklandozóan szaftosan tartsd az ételt!

Dual Cook Flex

Dual Cook Flex

Készíts rugalmasabban és hatékonyabban különböző ételeket! A Dual Cook Flex alsó és felső zónái egymástól függetlenül is működnek.

Modernizált kialakítás

Modernizált kialakítás

Élvezd a gondtalan főzési élményt az intuitív és személyre szabott vezérléssel!

Süss és párolj egyszerre!

Dual Cook Steam™

Élvezd a sütőben sütést és párolást egyszerre, vagy adj hozzá gőzt a sütés közben, hogy ínycsiklandozóan szaftosan tartsd az ételt! A Dual Cook Steam™ segítségével egészséges párolt fogásokat készíthetsz el, miközben egyidőben sütsz többféle ételt, különböző beállításokkal. Vagy használd az Add Steam funkciót mikor sütsz, vagy roston sütsz, a ropogós és omlós fogágásokért.

Süss és párolj egyszerre!

Egészséges sütés gőzzel

Teljes gőz funkció*

Készíts egészséges és finom párolt ételeket könnyebben! A Teljes gőz funkció* körbeveszi az ételeket, például a zöldségeket vagy friss halat, forró gőz párával. Így az ételek optimálisan sülnek és megtartják a természetes vitaminjaikat és ízüket. Emellett a funkció zsír és só szinteket alacsonyan tartja, és meggátolja az ételek kiszáradását.

Egészséges sütés gőzzel

Ropogós és omlós fogások

Gőz hozzáadása funkció

Készíts ellenállhatatlanul finom és ropogós fogásokat! Az Gőz hozzáadása funkció gőzzel tölti meg a sütőt, hogy az ételeid jobban megtartsák a természetes nedvtartalmukat. Így belül mindig omlósak és puhák maradnak, de kívülről ízletesen ropogóssá válnak. Emellett 3 fokozatban szabályozhatod a hozzáadott a gőz mennyiségét.

  • *Csak a kijelölt modelleknél érhető el.

 

Egy sütő, háromféleképpen

Dual Cook Flex

Az eredmények optimalizálása érdekében válaszd ki a különböző ételek elkészítési módját. A Dual Cook felső és alsó zónái egymástól függetlenül vagy együtt működnek. Használd a felső zónát kisebb fogások elkészítéséhez, mindkét zónát külön-külön, hogy különféle ételeket készíts különböző beállításokkal az ízletes eredmények eléréséért, vagy az egész sütőt a nagyobb ételekhez.

Egy sütő, háromféleképpen

Egy rugalmas ajtó, ami két irányba nyílik.

Rugalmas ajtó

Élvezd a teljes rugalmasságot a különféle ételek elkészítéséhez a rugalmas ajtóval. Nyisd ki a felső részt és használd ezt a zónát a kisebb ételekhez. Könnyebben ránézhetsz az ételre és fűszerezheted meg sütés közben, így elkerülheted a hőveszteséget. Kinyithatod a teljes ajtót is, ha mindkét zónát használod, különböző ételekhez is.

Egy rugalmas ajtó, ami két irányba nyílik.

  • *NV7B5675LAK modellel tesztelve. A teljes energiafogyasztás 25,3%-kal, a főzési idő pedig 22,7%-kal csökkent az IEC- 60350 vizsgálati protokollon alapuló belső teszteredmények szerint (kis sütemények, konvekció 165℃, egész kamrához képest). A tényleges megtakarítás a főzési tételtől, a használattól és egyéb tényezőktől függően eltérő lehet.

Egyszerűen intuitívabb

Modernizált kialakítás

Élvezd a gondtalan főzési élményt az intuitív és személyre szabott vezérléssel! A modernizált kialakítású sütő, stílusos kezelőpanellel 4.3"-os LCD-kijelzővel, érintésvezérléssel és egyetlen gombbal rendelkezik. A használati szokásaid alapján mutatja a leggyakrabban használt opciókat, amiket gyorsan kiválaszthatsz.

Egyszerűen intuitívabb

Egészségesebb sült ételek

Air Fry

Élvezd az egészségesebb sült ételeket hozzáadott zsiradékok nélkül! Az Air Fry kombinálja a speciális tálcát a forró levegő keringetésével, amely körülveszi az ételt. Ez az ideális módja a sült krumpli, a krokett vagy akár a zöldségek sütésének, mivel kiküszöböli a felesleges zsiradékot, de kívül minden ropogós és barna marad, belül pedig szaftos.

Egészségesebb sült ételek

Teljesen egyenletes sütés

Air Sous Vide*

Süss egyenletesebben anélkül, hogy túlsülne vagy kiszáradna az étel. Az Air Sous Vide* rendszer pontosan érzékeli a sütőtér hőmérsékletét, és hosszú ideig egyenletes hőmérsékletet tart fenn. Így minden alaposan átsül, bárhol is legyen a sütőben, és ízletesen puha és szaftos lesz.

Teljesen egyenletes sütés

* Speciális sous vide főzőzacskó szükséges hozzá, amely nem tartozéka a sütőnek.

Nagyobb öröm, kevesebb teher

SmartThings Cooking

Tedd örömtelibbé a konyhai élményt! A SmartThings Cooking* segítségével időt takarítasz meg és minimalizálhatod a főzéssel járó terheket. Az igényeid megismerésével személyre szabott recepteket** ajánl, és heti étkezési tervet készít. Emellett irányított főzési élményt kínál, és lehetővé teszi a könnyed élelmiszervásárlást***.

* Vezeték nélküli hálózat, Samsung fiók és a Samsung SmartThings App szükséges. A Samsung SmartThings App támogatja a Samsung okostelefonokra optimalizált Android OS 8.0 (Oreo) vagy újabb operációs rendszert. Ez az App támogatja az iOS 13 vagy újabb iPhone modelleket is. A SmartThings App elérhető az App Store-ban és a Play Store-ban.** Elérhető bizonyos nyelveken, többek között angolul, franciául, németül, olaszul és spanyolul.*** Csak az Egyesült Királyságban és Németországban érhető el. Hamarosan más országok is megjelennek. 

SmartThings Cooking

Tartsd mindig tisztán a sütőt a hő segítségével!

Pirolitikus tisztítás*

Tartsd rendben és tisztán a sütőd belsejét anélkül, hogy időt és energiát pazarolnál a súrolásra vagy költséges tisztítószerek használatára. A pirolitikus tisztítórendszer* felmelegíti a sütőtér üregét, hogy elégesse a főzésből visszamaradt zsiradékot és maradványokat. Mindenhol makulátlan marad, csak egy kevés hamut kell letörölni.

* Csak bizonyos modellekhez érhető el.

Tartsd mindig tisztán a sütőt a hő segítségével!

Főzz az ízlésednek megfelelően!

Maghőmérő*

Könnyebben ellenőrizheted az ételek belső hőmérsékletét, és biztosíthatod, hogy ízlésednek megfelelően süljenek meg. A maghőmérő* kiküszöböli a találgatásokat, mivel egyértelműen jelzi, ha még a nagyméretű ételek is megfelelően átsültek, így nem kell időt és hőt pazarolni a sütő nyitogatásával az ellenőrzéshez.

* Csak bizonyos modellekhez érhető el.

Főzz az ízlésednek megfelelően!

Simán, finoman és csendesen záródik

Lágyan záródó ajtó*

Élvezd a nyugodtabb főzési élményt a lágyan záródó ajtóval! Biztonságosan, finoman és hangtalanul záródik. A zsanér az ajtót az utolsó néhány centiméteren finoman mozgatja, így lassan és halkan záródik, rezgés és csattanó hangok nélkül.

*A specifikációk modellenként eltérőek lehetnek.

Simán, finoman és csendesen záródik

Főzz többet!

76L-es kapacitás

Készíts több és nagyobb adag ételeket a hatalmas 76 literes sütővel. Új lehetőségeket nyit meg az otthoni főzésben. Sokféle ételt készíthettek együtt, például minden olyat, amire szükséged van egy bulihoz. A nagyobb adagok is könnyebben elférnek, mint egy nagyméretű pulyka a családi összejövetelhez.

Főzz többet!

Figyelemre méltóan hatékony és környezetbarát

Energiahatékonyság - A+

Tedd otthonod energiatakarékosabbá és csökkentsd a villamosenergia-számlákat. Használhatod az egész sütőt, és mégis élvezheted a kivételes A+ energiahatékonyságot az ökokonvekció módban. Energiát takarít meg, de még mindig kényelmes, nagy és rugalmas sütőtered marad, és csökkenti a káros CO2-kibocsátást is.

Figyelemre méltóan hatékony és környezetbarát

Könnyen becsúsztatható tálca

Teleszkópos sütősín

Helyezz be és vegyél ki dolgokat a sütőből sokkal könnyebben. A sín könnyedén csúszik be- és kifelé, erőfeszítés nélkül, még akkor is, ha nagy vagy nehéz tálcákat használsz. A kevesebb súrlódás miatt sokkal könnyebb az ételek be- és kipakolása, megfordítása és fűszerezése.

*A specifikációk modellenként eltérőek lehetnek.

Könnyen becsúsztatható tálca

Hogyan mérjük

 

Hogyan mérjük

<

Paraméterek

Grill funkciók Van
Méretek: 56 cm x 57,9 cm x 54,9 cm
Sütő öntisztítás Pirolítikus
Űrtartalom 76liter
Sütősín Van
Teljesítmény: 3,65 kW

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.