Személyes adatok kezelése

Az Ön által megadott személyes adatokat (név, cím, telefonszám, stb.) és az Ön felhasználói adatait az Adatvédelmi Törvény értelmében kizárólag szerződéskötési, számlázási, tanácsadási célokra, valamint saját reklámcéljainkra használjuk fel. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk! (Ez alól kivételt képez a szállításhoz szükséges adatok továbbítása a szállítócég munkatársainak.)

Az adatok harmadik félnek történő átadására kizárólag az Ön előzetesen megtett, határozott beleegyezése után kerülhet sor.

Milyen személyes adatokat kérünk, és ezeket hogyan dolgozzuk fel?

 1. Név nélküli adatok
  Internetes oldalaink látogatása során általánosan hozzáférhető oldalainkon szabadon és név nélkül kereshet. Név nélküli internetes látogatását kizárólag statisztikai célokra használjuk fel, internetes megjelenésünk optimalizálására, a rendszer biztonságának növelésére, ezen rögzített adatok nem tartalmaznak semminemű személyes adatot. Rögzítésre csak a domain név, az IP-cím, számítógépe konfigurációja és böngészőjének típusa kerül. Szintén automatikusan rögzítjük azokat az internet-oldalakat, ahonnan Ön eljutott hozzánk, és azokat is, amelyeket nálunk látogatott, valamint a látogatás idejét és időtartamát. Az Ön személyére, felhasználói profiljára ezekből az adatokból nem lehet következtetni. Ön, mint magánfelhasználó, teljesen névtelen marad. Ezen felül böngészését nem követjük nyomon.
 2. Feldolgozásra kerülő személyes adatok
  Megrendelésnél, hírlevél feliratkozásnál kérjük személyes adatait. Mindössze ezen adatokat dolgozunk fel.

Milyen célból kérjük személyes adatait?

Személyes adatait az Ön azonosítása érdekében kérjük illetve a megrendelés lebonyolításához használjuk fel. A hírlevelünkre való feliratkozáskor adatait hírlevél listánkon rögzítjük, hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Személyes adatok bekérése

Személyes adatait a megrendelés, ill. a hírlevélre való feliratkozáskor rögzítjük. Mindaddig nem rögzítünk semmilyen adatot, tehát Ön teljesen névtelenül nézheti át termékeinket.

Személyes adatokhoz való hozzáférés

Adatai munkatársaink számára akkor válnak hozzáférhetővé, amikor az Ön ügyét dolgozzák fel és intézik. Figyelmüket felhívtuk arra, hogy a személyes adatokat kizárólag az adott feladat jogszerű teljesítéséhez használhatják, és hogy titoktartási kötelezettségük a tevékenység befejezte után is fennáll. Ezen felül munkatársaink behatóan ismerik az adatvédelmi jogokkal kapcsolatos szabályzókat, az adatok védelmére és titoktartásra kötelezettek, ezek megszegése esetén tisztában vannak a büntetőjogi következményekkel.

A személyes adatok harmadik félnek történő átadására csak törvényileg szigorúan szabályozott esetekben kerülhet sor, például a szállítónak, a megrendelt áru leszállítása céljából.

Személyi jogok felhasználóknak, adatai védelméről

Felhívjuk a figyelmét az Adatvédelmi Törvényben lefektetett jogaira, különös tekintettel:

 1. Tájékozódási jog
  Az Adatvédelmi Törvény értelmében jogában áll az általunk rögzített adatairól felvilágosítást kérni.
 2. Ellenvetési jog
  Az Adatvédelmi Törvény értelmében joga van a nem megengedett adatok törlésére, korlátozására, a helytelen adatok helyesbítésére. Ezen kérés azonban nem érinti a számlázási és a könyvelési adatokat. Bármely ezzel kapcsolatos észrevételét, kérjük írásban az info@leertekelve.hu e-mail címre jelezze.
 3. Helyesbítés, törlés, korlátozás
  Az Adatvédelmi Törvény értelmében jogában áll adatainak reklám, piac- vagy közvéleménykutatás céljából történő használatát korlátozni. Regisztrációja törlését kérheti a leiratkozás hírlevelünkről menüpont alatt.

Adatvédelmi Törvény és más idevonatkozó jogi szabályzók betartása

Biztosítjuk Önt, hogy az Adatvédelmi Törvény előírásai szerint megteszünk minden szükséges technikai és szervezeti lépést, hogy személyes adatait védjük.

Kapcsolat

Munkatársaink bármely kérdésével kapcsolatban, a kapcsolatok menüpontban szereplő elérhetőségek bármelyikén, munkaidőben rendelkezésére állnak.

Anonim látogatóazonosító (cookie) kezelése

Az anonim látogatóazonosító (cookie) egy olyan egyedi - információk tárolására, azonosításra alkalmas - adat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. Fontos tudni, hogy az ilyen adat - tekintettel arra, hogy a felhasználása során az IP cím tárolása nem történik meg - önmagában semmilyen módon nem képes az ügyfelet, azaz a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére használható. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, hiszen az ilyen megoldások alkalmazásakor a látogatótól a szolgáltató nem is kér adatot, az adatcsere voltaképpen gépek között történik meg.


Szolgáltató neve: Low Price Store Kft.
Szolgáltató székhelye: 2310, Szigetszentmiklós Kossuth Lajos utca 3.
Szolgáltató elérhetősége: info@leertekelve.hu  
Szolgáltató cégjegyzékszáma:  13-09-183232  
Szolgáltató adószáma: 13328090-2-13 


Szerződés nyelve: magyar 


Top