Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
BAUKNECHT GTE220 Fagyasztóláda
191.900 Ft
Menny.:db

BAUKNECHT GTE220 Fagyasztóláda

191.900 Ft
Menny.:db
Gyártó: Bauknecht
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 25.
Készlet állapot: Elérhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

 BAUKNECHT „GTE 220” fagyasztója egy gazdaságos készülék C energiahatékonysági osztályba (skála energiahatékonysági osztályú standard skála (A-tól G-ig)). A készülék méretei: 118 x 91,6 x 69,8 cm (Szé/Ma/Mé). A kívülre szerelt kijelző a készülék belsejében lévő pontos hőmérsékletet mutatja. Három fagyasztókosár kínál helyet a fagyasztott élelmiszerek szisztematikus tárolására. Az élelmiszerek különösen gyorsan lehűthetők és lefagyaszthatók a szuperfagyasztás funkcióval. Meghibásodás esetén a fagyasztó hangjelzéssel figyelmezteti Önt. A BAUKNECHT „GTE 220” egy láda fagyasztó, amely lenyűgöz jellemzőivel, és elegendő helyet kínál mindenféle étel számára.

 

Bauknecht szabadon álló láda fagyasztó: fehér szín - GTE 220

Bauknecht szabadon álló láda fagyasztó: fehér szín - GTE 220

SpaceMax 

A Bauknecht fagyasztók okos helytakarékosak: a legnagyobb fagyasztóteret kínálják az azonos alapterületű készülékekhez képest, így minden helyproblémát elegánsan és gyönyörűen oldanak meg. A kondenzátor a külső hátsó falról a fagyasztó belső falára került a helytakarékosság érdekében. Ez azt jelenti, hogy most még közelebb mozgathatja a fagyasztót a falhoz. 50%.* Ez a technológia megakadályozza a hőmérséklet-ingadozást, és biztosítja, hogy a fagyasztott élelmiszer íze és természetes állaga optimálisan megmaradjon a kiolvasztás után.

 

Belső világítás

Belső világítás

A fagyasztó belső világítása biztosítja a legjobb áttekintést és optimális fényviszonyokat teremt még akkor is, ha a láda tele van.

 

Szuperfagyasztó funkció

Szuperfagyasztó funkció

Tudja, hogy sok ételt fog lefagyasztani a nap folyamán? Ezután kapcsolja be időben a szuperfagyasztás funkciót! Lehűti a hőmérsékletet, amennyire csak lehetséges, nagy hidegtartályt hoz létre a fagyasztóban, és gyorsan lehűti a nagyobb mennyiségű élelmiszert. Kényelmes pluszpont: a funkció ismét kikapcsol.

 

Szülői felügyelet

Szülői felügyelet

A Bauknecht mélyhűtőjén található elektronikus gyerekzár megbízhatóan megakadályozza, hogy a gyerekek megváltoztassák a hőmérsékletet, módosítsák a programot vagy véletlenül kikapcsolják a készüléket. Az elektronika blokkolása és feloldása egyetlen gombnyomással történik – ez garantálja a gondtalan mindennapi családi életet.

Paraméterek

Energiafogyasztás 132 kWh / év
Fagyasztó kapacitás 219 liter
Zajszint 42 dB
Állapot: szépséghibás
Méretek 91,4 cm x 118 cm x 69,8 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.