Gyártó: AEG

MINDIG EGY LÉPÉSSEL MÁSOK ELŐTT

ÉLENJÁRÓ MEGOLDÁSOK, 130 ÉVEAz AEG-nél ara törekszünk, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjunk. 2017-ben leszünk 130 évesek: ennyi ideje segítünk Önnek még magasabb szintre emelni mindazt, amit otthonában csinál. Egyetértünk Peter Behrens dizájnról vallott filozófiájával: az intelligens technológiát párosítjuk a dizájnnal, így készülékeink formatervezése és működése is kiemelkedő. Törekszünk arra, hogy az AEG készülékek ne csak a ma igényeit múlják felül, hanem a jövő technológiáját felhasználva, a jövőbeli követelményeknek is megfeleljenek.AZ AEG SIKERTÖRTÉNETE


Az AEG-t Emil Rathenau alapította 1883-ban, Deutsche Edison-Gesellschaft für angewandte Elektricität néven. A ma ismert AEG a Telefunken AG, a Daimler AG és az Electrolux egyesítésével jött létre. Az AEG életében kulcsszerepet játszik az újítás iránti elkötelezettség. Ez az a hajtóerő, mely a közismert és népszerű megoldásokat táplálja, s melynek eredménye többek között az első elektromos hűtőszekrény, illetve a hőszivattyús háztartási szárítógép. A háztartási eszközök folyamatos megújítása iránti rendíthetetlen kitartásunk jelentős formáló erő az otthonok kialakításában is.


INSPIRÁCIÓ A JÖVŐBŐL A jövő inspirációja már jelen van. Étkezési szokásaink változnak. Öltözködésünk változik. Életmódunk változik. Tudjuk, hogyan tegyük jobbá a körülöttünk lévő világot a technológia segítségével. Ezért törekszünk arra, hogy az AEG készülékek ne csak a ma igényeit múlják felül, hanem a jövő technológiáját felhasználva, a jövőbeli követelményeknek is megfeleljenek.


FORMATERVEZÉSBEN ÉS MŰKÖDÉSBEN IS ÉLEN JÁRUNKPeter Behrens, akit ma a modern ipari dizájn alapítójaként tisztelünk, 1907-től az AEG látványtervezőjeként dolgozott. Behrens professzor formatervezési filozófiája egyszerű: „tökéletes formatervezés, tökéletes működés”. Legfőbb célja az volt, hogy a szépséghibás AEG mosógépek és egyéb készülékek mind működésükben, mind esztétikailag tökéletes élményt nyújtsanak.


MINDIG EGY LÉPÉSSEL MÁSOK ELŐTT


Minden termékben megtalálja azt az intelligens technológiát és reszponzív dizájnt, mely garantálja a kivételes teljesítményt és hatékonyságot. Minden alkalommal. Látni fogja, hogy egy érintéssel mi minden válik lehetségessé otthonában. Innovatív megoldásaink segítik Önt, legyen szó akár főzésről, akár ruhaápolásról. Minden nap.


"DIZÁJN AZ, AMIKOR A TÁRGY KARAKTERÉHEZ ILLŐ FORMÁKAT ALKOTUNK... ÉS AMIKOR EZEKET ÚJ TECHNOLÓGIÁKKAL PÁROSÍTJUK."


Peter Behrens


Építész és az AEG művészeti tanácsadója


FENNTARTHATÓSÁGCélunk, hogy a világ legkiválóbb készülékeit gyártó vállalataként jobbá tegyük az emberek hétköznapi életét, és pozitív változást hozzunk az bolygónk életébe. 


A közeljövőben 50%-kal csökkentjük a szénlábnyomunkat, és növeljük az anyaghatékonyságunkat. Hiszünk abban, hogy közös erőfeszítéssel megtalálhatjuk azokat a fenntartható megoldásokat, amelyek jobbá teszik nemcsak a saját, de a bolygónk életét is.

Bővebben

Akciós Páraelszívó AEG X09281MD-X, Elegancia és minimál stílus

149 900 Ft‎ 339 900 Ft‎
Gyorsnézet

Akciós beépíthető főzőlap AEG HK834060XB 4 főzőzóna, érintőgombos vezérlés

109 900 Ft‎ 159 900 Ft‎
Gyorsnézet

Akciós Beépíthető Vákuumfóliázó gép AEG VS92903M

249 900 Ft‎ 299 900 Ft‎
Gyorsnézet

Akciós beépíthető főzőlap AEG HK854870XB 4 főzőzóna, érintőgombos vezérlés, digitális kijelző

129 900 Ft‎ 179 900 Ft‎
Gyorsnézet
Mutat 1 - 4 / 4

Top