Az elegáns megjelenésű inox mosógép feldobja a fürdőszobát, de jó illik a konyhapultba is a többi inox háztartási gép mellé. Míg régen az inox mosógépek felületének foltmentesen tartása komoly kihívás volt, ma már ez sem probléma. Több gyártó is készít ujjlenyomat taszító inox mosógéepeket. Ha olcsó inox mosógépetválaszt, akkor sem kell már ezen aggódnia: mikroszálas kendővel vegyszer nélkül is egyszerűen csillogóvá varázsolhatja a nemesacél felületet. 

Az  olcsó, outlet árú inox mosógép technikailag ugyanazt tudja mint a gyári csomagolt készülékek, de esetlegesen hiányozhat a csomagolása, megsérülhetett szállítás közben, keletkezhetett rajta kisebb-nagyobb szépséghiba. A leadott rendeléseket minden esetben egyesével vizsgálja kollégánk és ha az Ön által választott mosógép szépséghibás vagy csomagsérült, akkor arról előre tájékoztatjuk és a sérülésről fényképet küldünk Önnek. Így biztonságosan vásárolhat online is olcsó inox mosógépet.

Rendelését az ország egész területén házhoz szállítjuk, vagy ingyenesen átveheti négy üzletünk közül az Önhöz legközelebb esőben. Választékunk nap, mint nap változik, nézzen körül!

Inox mosógép 

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Top