A beépíthető mosógépek legnagyobb előnye, hogy könnyen elrejtheti őket a konyhapultban, vagy egy szekrényben. Így akkor sem kell lemondania a gépi mosás előnyeiről, ha kevés a helye. Ráadásul, mivel a beépíthető mosógépek gyakorlatilag teljesen el vannak rejtve, nyugodtan választhat szépséghibás mosógépet is, amivel akár 40%-ot is spórolhat a bolti árhoz képest. Műszaki Outlet webáruházunkban kizárólag energiatakarékos, azaz A, A+, A++ vagy A+++ energiaosztályú beépíthető mosógépeket talál. 

Az  olcsó, outlet árú beépíhtető mosógép technikailag ugyanazt tudja mint a gyári csomagolt készülékek, de esetlegesen hiányozhat a csomagolása, megsérülhetett szállítás közben, keletkezhetett rajta kisebb-nagyobb szépséghiba. A leadott rendeléseket minden esetben egyesével vizsgálja kollégánk és ha az Ön által választott mosógép szépséghibás vagy csomagsérült, akkor arról előre tájékoztatjuk és a sérülésről fényképet küldünk Önnek. Így biztonságosan vásárolhat online is olcsó beépíthető mosógépet.

Rendelését az ország egész területén házhoz szállítjuk, vagy ingyenesen átveheti négy üzletünk közül az Önhöz legközelebb esőben. Választékunk nap, mint nap változik, nézzen körül!

Beépíthető mosógép 

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Top