A Bauknecht szabadonálló mosogatógépek a felső- és a luxus kategória között helyezkednek el. Rendkívül népszerűek Németországban, Svájcban és a skandináv államokban. Az Otto Baucknecht által alapított vállalat 1958 óta gyárt mosogatógépet. A háztartási gépek kiváló minőségű anyagokból, elsősorban nemesacélból készülnek, így garantáltan hosszú élettartamúak. Az optimális energiafelhasználást az automata érzékelők biztosítják. Minden Bauknecht mosogatógépné kritérium a könnyű és praktikus használhatóság, valamint az energiatakarékos és környezetkímélő működés.

A Bauknecht szabadonálló mosogatógépeket a konyhában bárhol elhelyezheti. Így utólag is bővítheti a konyháját egy prémium minőségű, dizájnos mosogatógéppel, ami naponta akár 1,5 órát is megspórolhatnak Önnek!

A csomagolássérült Bauknecht szabadonálló mosogatógépekre a gyári garancia érvényes, amelyet a mellékelt garancialevéllel a gyártói szakszervízben érvényesíthet. A szállítássérült Bauknecht szabadonálló mosogatógépek még olcsóbbak, és ezekre is van garancia! Sőt, üzleteinkben kiterjesztett garanciát is köthet bármelyik készülékre. Válasszon!

Bauknecht szabadonálló mosogatógép 

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Top