Borkedvelő háztartásban elengedhetetlen egy borhűtő. Ha szereti a jó bort, biztosan észrevette már, hogy nem mindegy, milyen hómérsékleten fogyasztja őket. A fehérborok íze 10-12 C fokon érvényesül a legjobban, az édes fehérborokat pedig még ennél is hidegebbre, akár 6-8 fokra érdemes hűteni. A könnyű vörösborok ideális hőmérséklete 12 C fok, míg a testes vörösborokat 16-18 fokon kóstoljuk. A borhűtőt mindig 1-2 fokkal hidegebbre érdemes állítani, mert a szervirozás során a bor kissé felmelegszik, mire elfogyasztjuk. Egy kombinált hűtőszerkényben általában 5 fok van, ha ide tesszük be a bort, könnyen hősokkot kaphat, ami rontja az élvezeti értékét. Mivel a hideg levegő lefelé száll, a fehérborokat a borhűtő alsó polcára, a vörösborokat pedig felülre tegyük.

A csomagolássérült borhűtőkre a gyári garancia érvényes, amelyet a mellékelt garancialevéllel a gyártói szakszervizben érvényesíthet. A szállítássérült borhűtők még olcsóbbak, és ezekre is van garancia! Sőt, üzleteinkben kiterjesztett garanciát is köthet bármelyik készülékre. Válasszon!

Válasszon olcsó borhűtőink közül!

Borhűtő 

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Top