Gyártó: BEKO szárítógép

Vásároljon BEKO szárítógépet a márkabolti árnál legalább 10%- , vagy akár 40%-kal olcsóbban! A BEKO kínálatában megtalálhatók az olcsóbb, kondenzációs szárítógépek is. Így már kevesebb, mint 100.000 forintért élvezheti a gyors ruhaszárítás kényelmét. A hőszivattyús BEKO szárítógépek ára picit magasabb, viszont a hatékonyabb energiafelhasználás miatt az üzemeltetési költségük alacsony.

A csomagolássérült BEKO szárítógépekre a gyári garancia érvényes, amelyet a mellékelt garancialevéllel a gyártói szakszervizben érvényesíthet. A szállítássérült BEKO szárítógépek még olcsóbbak, és ezekre is van garancia! Sőt, üzleteinkben kiterjesztett garanciát is köthet bármelyik készülékre. Válasszon!

A közkedvelt BEKO szárítógépek kiváló ár-érték arányuk miatt lettek rendkívül népszerűek. Az olcsó ár mellett a minőségre sem lehet panasz. Nem véletlen, hogy a BEKO az FC Barcelona hivatalos prémium partnere. A török eredetű BEKO márka a világ több mint 100 országában kapható, és több mit 280 millióan használnak nap, mint nap BEKO termékeket.  Ma már minden második másodpercben eladnak egy BEKO márkájú terméket valahol a világban.

Bővebben

Ennek a gyártónak jelenleg nincsen terméke.

Top