Gyártó: AEG mosó és szárítógép

Összegyűjtöttük Önnek az AEG mosó és szárítógépeket, hogy egy helyen megtalálja kedvenc márkája teljes kínálatát.  Vásároljon a márkabolti árnál legalább 10%-kal, vagy akár 40%-kal olcsóbban!

A csomagolássérült AEG mosó és szárítógépekre a gyári garancia érvényes, amelyet a mellékelt garancialevéllel a gyártói szakszervizben érvényesíthet. A szállítássérült AEG mosó és szárítógépek még olcsóbbak, és ezekre is van garancia! Sőt, üzleteinkben kiterjesztett garanciát is köthet bármelyik készülékre. Válasszon!

Az AEG-nél ara törekszünk, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjunk. 2017-ben leszünk 130 évesek: ennyi ideje segítünk Önnek még magasabb szintre emelni mindazt, amit otthonában csinál. Egyetértünk Peter Behrens dizájnról vallott filozófiájával: az intelligens technológiát párosítjuk a dizájnnal, így készülékeink formatervezése és működése is kiemelkedő. Törekszünk arra, hogy az AEG készülékek ne csak a ma igényeit múlják felül, hanem a jövő technológiáját felhasználva, a jövőbeli követelményeknek is megfeleljenek.

Bővebben

Ennek a gyártónak jelenleg nincsen terméke.

Top