A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás

Új termékek

SAMSUNG WD90J6410AW szárítós mosógép, 9/6kg kapacitás, A energiaosztály

Akciós szárítós mosógép SAMSUNG WD90J6410AW,

9/6 kg kapacitás, 1400 rpm centrifuga, A energiaosztály

További részletek

169 900 Ft‎

-50 000 Ft‎

219 900 Ft‎

BONTATLAN GYÁRI CSOMAGOLÁS Nem
Típus Szabadon álló
Szín Fehér
Energiaosztály A
Energiafogyasztás (kWh/) 6,12
Zajszint (dB) 54
Vízfogyasztás ciklusonként 54
Mosási kapacitás (kg) 9 kg
Centrifuga fordulat 1400 fordulat/perc
Szárítás kapacitás (kg) 6 kg
Magasság 85 cm
Szélesség 60 cm
Mélység 65 cm
Súly 70 kg

Mosson hidegen. Takarítson meg energiát.

Mosson hidegen. Takarítson meg energiát.

A Samsung mosógép segít Önnek az energiatakarékosságban, mivel nagymennyiségű ruhát is képes tisztára mosni alacsony hőmérsékleten az Eco Bubble™ technológiának köszönhetően. A normál program elindulása előtt az egyedülálló buborék-generátor működésbe lép. Levegő és víz használatával buborékokat hoz létre, melyek feloldják és aktivizálják a mosószer összetevőit, így gyorsan behatolnak a szövetszálak közé, és könnyedén, gyorsan eltávolítják a foltokat. Mosson hideg (15° C-os) vízben is éppen olyan hatékonyan, mint meleg vízben a Super Eco Wash programmal. * IEC 60456-2010 alapján tesztelve / 4 kg-os töltéssel / Super Eco Wash Cold módban összehasonlítva a Pamut 40° Eco Bubble nélkül móddal. Az egyéni felhasználás eredményei eltérhetnek.

Fertőtleníts levegővel

Az Air Wash technológia fertőtleníti és szagtalanítja ruháidat, így azok mindig friss illatúak lesznek. A meleg levegő segítségével a nemkívánatos szagok és baktériumok is megszüntethetőek, miközben nincs szükség víz, mosószer vagy vegyszerek használatára.

Intenzív folteltávolító

A Samsung mosógépek Bubble Soak technológiájának köszönhetően számos makacs foltnak mondhat végleg búcsút! A mosás közben a ruhákat alaposan átitatják a buborékok, ezáltal a foltok meglazulnak és hatékonyan el lehet távolítani a szennyeződést.* *Az 5. kiadású IEC 60456 alapján tesztelve / 8 kg-os töltéssel / Bubble Soak Wash módban összehasonlítva a Pamut 40° / 60°, a Szintetikus 60° és a Farmer 40° - Bubble Soak nélküli móddal. Az egyéni felhasználás eredményei eltérhetnek.

Mosás 1 óra alatt

Mosás 1 óra alatt

Az új Samsung mosógép sokkal hatékonyabb mosást biztosít a mindennapokban. Kettős vízellátó rendszerével a feltöltés, valamint a Speed Spray rendszer dinamikus vízsugarainak köszönhetően az öblítés is sokkal kevesebb időt vesz igénybe. Ennek eredményeként a mosást mindössze 60 percen belül is képes elvégezni. * Super Speed Wash programmal, alapbeállításon, 5 kg töltéssel.

Intelligensen dolgozik. Megőrzi fiatalságát.

A digitális inverteres motornak köszönhetően a Samsung mosógép kiváló energiahatékonysággal, minimális zajjal, hosszan tartó teljesítményt nyújt. Erős mágneseket használ a csendesebb és még hatékonyabb teljesítmény elérése érdekében, de kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos motorok. A szénkefe eltávolítása - mely súrlódást és kopást okoz - és a magas minőségű alkatrészek, valamint a kiváló mérnöki kialakítás kiemelkedő tartósságot eredményez.

Vegyszerek nélküli tisztítás

Az Eco Drum Clean funkció vegyszerek nélkül tisztítja meg a dobot és az ajtóüveget a mosószer-lerakódásoktól és a kosztól. Sőt, automatikusan jelzi, hogy mikor van szükség az alkatrész tisztítására.

Quick Time Wash

Quick Time Wash

A Quick Time Wash funkció segítségével még a nagyon mozgalmas napokon is lesz ideje a mosásra. Egyszerűen nyomja meg a 15 perces Quick Wash gombot, és 15 perc alatt végezhet a mosással.

Gémánt mintázatú dob

Gyémánt mintázatú dob

A Gyémánt mintázatú dob áramvonalas alakja erőteljes, mégis gyengéd mosási teljesítményt biztosít. A gyémánt mintázatnak köszönhetően az egyedi tervezésű forgódob gyengéden mozgatja a ruhadarabokat, miközben a kisebb vízelvezető lyukak megakadályozzák a textíliák kiszálasodását és sérülését. Textilvédelem és alapos tisztítás.

Centrifuga hatékonyság: A
Mosás: A

Zajszint (centrifuga): 73 dB
Bubble technológia
Motor: DD
Utolsó memória: Igen
Intelligens vezérlés
Intelligens ellenőrzés
Gyerekzár
SpeedSpray ™
Super Speed

Mosási programok:
Babaápolási
Pamut
Napi mosás
Szagtalanító
Eco Drum Clean
Öblítés + centrifugálás
Sportruházat
Super Eco Wash
Műszál
Gyapjú
Pamuts
Műszál
Gyorsmosás: 15 perc
Súly: 70 kg

Olcsó szárítós mosógép SAMSUNG WD90J6410AW, 
Csomagolássérült, leértékelt szárítós mosógép SAMSUNG WD90J6410AW.