A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás

SAMSUNG WW80K5410UX

SAMSUNG WW80K5410UX Elöltöltős mosógép

A+++

8 Kg

További részletek

139 900 Ft‎

-60 000 Ft‎

199 900 Ft‎

BONTATLAN GYÁRI CSOMAGOLÁS Nem
Típus Szabadon álló
Szín Inox
Mosási kapacitás (kg) 8 kg
Centrifuga fordulat 1400 / perc
Energiaosztály A+++
Energiafogyasztás /Év (kWh) 116
Vízfogyasztás/Év (liter) 8100
Zajszint (dB) 53
Magasság 85 cm
Szélesség 60 cm
Mélység 55 cm
Súly 61 kg

Bármikor hozzáadhatod a kimaradt ruhadarabokat

Kifelejtettél egy pólót? Az AddWash mosógéppel gyorsan és egyszerűen pótolhatod a mosásból kimaradt ruhadarabokat a mosási ciklus elindulása után is. Csak öblíteni vagy szárítani szeretnéd a kényes darabokat? Arra is van lehetőség, hogy az öblítési- vagy szárítási ciklusban add hozzá a ruhákat.

Mosson hidegen. Takarítson meg energiát.

Mosson hidegen. Takarítson meg energiát.

A Samsung mosógép segít Önnek az energiatakarékosságban, mivel nagymennyiségű ruhát is képes tisztára mosni alacsony hőmérsékleten az Eco Bubble™ technológiának köszönhetően. A normál program elindulása előtt az egyedülálló buborék-generátor működésbe lép. Levegő és víz használatával buborékokat hoz létre, melyek feloldják és aktivizálják a mosószer összetevőit, így gyorsan behatolnak a szövetszálak közé, és könnyedén, gyorsan eltávolítják a foltokat. Mosson hideg (15° C-os) vízben is éppen olyan hatékonyan, mint meleg vízben a Super Eco Wash programmal. * IEC 60456-2010 alapján tesztelve / 4 kg-os töltéssel / Super Eco Wash Cold módban összehasonlítva a Pamut 40° Eco Bubble nélkül móddal. Az egyéni felhasználás eredményei eltérhetnek.

Hatékony folteltávolítás

A Bubble Soak technológia segítségével még a legmakacsabb foltok is könnyedén eltávolíthatóak. A légbuborékok mélyen a szövetekbe hatolnak, fellazítják és eltávolítják a szálak közötti szennyeződéseket.

Intelligensen dolgozik. Megőrzi fiatalságát.

A digitális inverteres motornak köszönhetően a Samsung mosógép kiváló energiahatékonysággal, minimális zajjal, hosszan tartó teljesítményt nyújt. Erős mágneseket használ a csendesebb és még hatékonyabb teljesítmény elérése érdekében, de kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos motorok. A szénkefe eltávolítása - mely súrlódást és kopást okoz - és a magas minőségű alkatrészek, valamint a kiváló mérnöki kialakítás kiemelkedő tartósságot eredményez.

Smart Check Smart Check

A Smart Check egy automatikus hibaelhárító rendszer, melyet okostelefonja segítségével tud használni. A telefonra letöltött applikáció gyorsan és könnyen leolvassa a LED kijelzőn lévő hibakódot, és azonnali megoldást javasol az adott problémára. Amennyiben nem javasolt a probléma önálló megoldása, az applikáció felajánlja a hivatalos szerviz hívását.

Centrifuga hatékonyság: A

Zajszint (centrifuga): 74 dB
Bubble technológia
Gyerekzár
Késleltetett befejezés
Utolsó memória
Gyors mosás
Intelligens ellenőrzés

Programok:
e Cotton
Babaápolási
Ágynemű
Pamut
Napi mosás
Sötét Ruházati
Finom anyagok
Eco Drum Clean

Opciók:
Előmosás, Intenzív
Öblítés + centrifugálás
Super Eco Wash
Műszál
Gyapjú
Súly: 61 kg