A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás

Új termékek

Gyártók

Csökkentett ár! GORENJE R6193LX Nagyítás

GORENJE R6193LX

Gorenje Logo
Akciós hűtőszekrény GORENJE R6193LX,
368 liter, A+++ energiaosztály. 

További részletek

Ez a termék nincs már készleten

119 900 Ft‎

-100 000 Ft‎

219 900 Ft‎

BONTATLAN GYÁRI CSOMAGOLÁSNem
TípusSzabadon álló
SzínMetál
EnergiaosztályA+++
Energiafogyasztás (kWh/)0,21
Energiafogyasztás /Év (kWh)75 kWh / év
Teljes nettó tarolókapacitás (liter)368 liter
Hűtő nettó tarolókapacitás (liter)368 liter
Zajszint (dB)38 dB
Kompresszor típusaHagyományos
Polcok száma7 Biztonsági üvegpolc
Magasság185 cm
Szélesség60 cm
Mélység64 cm

iongeneracio IONGENERÁCIÓ

Az ION generációs kombinált hűtő-fagyasztó szekrények a Gorenjét egyértelműen a piac vezető márkái közé emelik. Minőség és érték tökéletes egységét tükrözik mind anyagminőségben, diszkréten tervezett designban, kitűnő minőségű polcokban és számos más funkcionális fejlesztés tekintetében. A termékskála fejlesztésekor szándékosan különös figyelmet szenteltünk a készülék belsejében a lehető legjobb klíma kialakításának. Összes korszerű megoldásunk alapja az IonAir ionizációs technológia, amely teljes mértékben imitálja a természetben lejátszódó ionizációs folyamatot és felfrissíti a hűtőszekrény belsejében levő levegőt. Ennek az egész készülékben történő tökéletes keringtetéséhez és az oxigén minden sarokba történő eljuttatásához kiemelkedő hatásfokú ventilációs rendszert fejlesztettünk ki - az új generáció felső kategóriás modelljeinél a MultFlow 360°-at, az alap modelleknél pedig a Dinamikus Hűtés rendszert. Az adaptív öntanuló technológia teljesen új, innovatív megközelítés a piacon. Egy rendkívül intelligens módon kialakított érzékelő rendszer feljegyzi a felhasználónak a legutolsó bő egy hétre vonatkozó ajtónyitási szokásait és ennek megfelelően szabályozza a kompresszor működését az egyenletes belső hőmérséklet és az ideális klíma elérése érdekében. 

dynamicooling DynamiCooling ventilációs rendszer

Szellőztető rendszer, amely a továbbfejlesztett ventilátornak köszönhetően hozzájárul a normáltérben a hűs levegő állandó és egyenletes áramoltatásához. Az IonAir technológiával kombinálva természetes mikroklímát teremt a hűtőszekrény belsejében és elpusztítja a baktériumok és szagok akár 95%-át. Az IonAir technológia a DynamiCooling rendszerrel a Gorenje kombinált hűtőszekrényeinek új generációjának alap (Essential dizájnvonal) modelljeiben található meg.

 CrispZone zöldségtároló rekesz páratartalom szabályozással

Nagy fiók a hűtőszekrényben a zöldségek és gyümölcsök számára. Be lehet állítani a páratartalom szintjét a fiókon belül a HumidityControl rendszer segítségével, így a zöldségek és a gyümölcsök hosszú ideig frissek, táplálóak és ropogósak maradnak.

 SuperCool gyorshűtés funkció

Ideális a nagybevásárlások után. Tudni érdemes, hogy a nagyobb mennyiségű új élelmiszer, amely még nincs lehűtve, hirtelen és nagy mértékben megváltoztatja (növeli) az addig jellemző hőmérsékletet a hűtőszekrény belsejében. Ezért ez a funkció lecsökkenti a hőmérsékletet 3°C-ra és állandóan tartja a következő 6 órán keresztül. Aktiválja a SuperCool funkciót a hétvégi nagybevásárlások előtt pár órával!

 AdaptTech hűtés technológia

Minden alkalommal, amikor kinyitjuk a hűtőszekrény ajtaját, meleg levegőhullám zavarja meg a belső hőmérséklet stabilitását és meggyorsítja az étel romlását. Az AdaptTech hűtés egy korszerű érzékelő-technológia, amely „figyelemmel követi” a felhasználó szokásait 7 napon keresztül és naponta jegyzi az ajtónyitás gyakoriságát. Ezután a hűtőszekrény a felhasználó szokásaihoz igazítja működését, csökkenti a hőmérsékletet a gyakori ajtónyitás előtti napszakban. Ez megakadályozza az ételek által „elszenvedett“ hősokkot és a hőmérséklet-ingadozást. Így végsősoron az ételek gyors romlását is megakadályozzuk.

 FreshZone frissen tartó rekesz

Friss, mintha épp most szedtük volna le a fáról. A legalacsonyabb hőmérséklettel rendelkező normáltér fiók, amely ideális húsok, gyümölcsök és zöldségek tárolására. Hosszabb ideig megőrzi az étel aromáját, színét és ízeit.

Ajtó anyaga: Rozsdamentes acél, anti-ujjlenyomat bevonat
SlotIn rendszer
Klímaosztály: SN, ST, N, T
1 kompresszor
Elektronikus vezérlés az ajtón
Kijelző: LED kijelző
Hangos riasztás túl hosszú nyitott ajtó esetében
Digitális hőmérséklet kijelző
AdaptTech
Dinamikus hűtés
Quick Cooling
Tojástartó: 1x7
SimpleSlideShow rendszer (Easy Step Tálca beállítás): 3
Beltéri világítás: LED-es világítás
7 üvegpolcok
Palacktartó
Palack polc fix csapda
Tárolás sajt és vaj: 1 MultiBox 3 az 1-ben
Friss Zone fiók
Nettó súly: 75 kg

Olcsó hűtőszekrény GORENJE R6193LX , 
Csomagolássérült , leértékelt hűtőszekrény GORENJE R6193LX.