A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás

Új termékek

Gyártók

Csökkentett ár! GORENJE BC615E19XK-2 Nagyítás

GORENJE BC615E19XK-2

Akciós Beépíthető szett GORENJE BC615E19XK-2

Multifunkciós 67 Literes sütő, A energiaosztály, 8 funkció

További részletek

109 900 Ft‎

Megtakarítás: 30 000 Ft‎

139 900 Ft‎

BONTATLAN GYÁRI CSOMAGOLÁSNem
TípusTeljesen beépíthető
SzínRozsdamentes acél
Energiafogyasztás (kWh/)0,86
Sütőtér mérete (liter)67 l
Magasság59,5 cm
Szélesség59,7 cm
Mélység54,7 cm
Súly28 kg

 AquaClean

Egyszerű, biztonságos tisztítás

Az AquaClean módszer nagyszerű segítség, amikor a sütő tisztítására kerül a sor. Mindössze annyi a teendőnk, hogy fél liter vizet öntünk az egyik sütőtálcába és elindítjuk a programot. 30 perc elteltével szemmel látható a különbség a sütőkamra falán és a tálcákon: a zsírfoltok és egyéb szennyeződések fellazulnak, amelyeket egy törlőronggyal könnyedén eltávolíthatunk.

 PerfectGrill funkció

Dupla fűtőszál az egyenletesen ropogósra sült ételekért

A legjobb sütési eredmények a nagy és kis grill fűtőszál kombinált használatával érhetőek el, ahol a kis fűtőszálat a nagy méretű veszi körül. A fűtőszálak átgondolt elhelyezése optimális hőeloszlást és tökéletes sütési eredményeket, azaz kívül ropogós, belül porhanyós ételeket garantálnak minden egyes alkalommal. A többfunkciós grill rendszerben tehát külön-külön használhatjuk akár a kicsi, akár a nagy méretű grill fűtőszálat vagy akár a kettőt együtt is. Az Advanced modellekben a grill fűtőszálat egyszerűen le is lehet hajtani, ami könnyű karbantartást, tisztítást tesz lehetővé.

 BigSpace nagyméretű sütőkamra

Több hely a többféle sütési lehetőség érdekében

Az új generációs Gorenje sütők továbbfejlesztett technológiának köszönhetően, nagyobb sütőkamra befogadóképességgel rendelkeznek. Az optimalizált rendszerben a forró levegő egy még nagyobb méretű kamrában szabadon cirkulál körbe-körbe. A megnövelt kapacitás több, nagyméretű étel egyidejű sütését teszi lehetővé több tálcán is, azonos külső készülékméret mellett. Az új Superior sorozathoz tartozó sütőkbe a korábbi 3 helyett 5 tálca fér be egyszerre. A sütőkamra méret a standard sütőknél 75, a kompakt kivitelben pedig 53 literig változik, amely az új Gorenje készülékeket a piacon a legnagyobb sütőkamra kapacitású gépek szintjére emeli.

 HomeMade sütőkamra forma

A fatüzelésű kemencék minden erényével

A jellegzetesen lekerekített forma a Gorenje sütők egyik leghasznosabb termékjellemzője. Fejlesztéséhez a hagyományos fatüzelésű kemencék jelentették a fő inspirációt, hiszen azokban a forró levegő szabadon áramlik. Mivel a kemencében sütött étel egyenletesen és minden oldalról melegszik, mindig tökéletes a vele végzett munka gyümölcse: ropogós kívül és lédús belül. A MultiFlow 360˚ rendszerrel kombinálva lehetővé válik az egyidejű sütés akár 5 szinten is.

Anyag panel: rozsdamentes acél
Szín Fogantyú: Rozsdamentes acél
Ajtó anyaga: Üveg ajtó
Házi sütő forma
Multifunkciós sütő - 67 l
Rostély
Katalitikus bevonat
Oldalsó horog állványok
Termoelektromos biztonsági
Dinamikus hűtőventilátor (DC)
AquaClean
Supreme bevonat
Szerelési méretek: 56-56,8 × 60-60 × 55 cm
Nettó súly: 27,5 kg

Olcsó beépíthető szett GORENJE BC615E19XK-2 , 
Csomagolássérült, leértékelt beépíthető szett GORENJE BC615E19XK-2